en av de billigaste Amazon-telefonerna –

När vi pratar om Amazons mest sålda eller bästsäljande mobila enheter tenderar de stora varumärkena att hamna i topp. Men ibland ser vi hur andra, mer okända terminaler penetrerar denna klassificering, och har också bra valuta för pengarna och med godkännande från tusentals köpare som redan har det i sina händer.

Telefoner från välkända kinesiska märken som Relame, Vivo eller Xiaomi ger vanligtvis bäst valuta för pengarna, men det finns också en legion av bra kinesiska “B”-märken som tar sin del av försäljningspajen på ett mycket mer diskret sätt . Det här är fallet Doogee X95, en väldigt billig mobiltelefon som var en av Amazons bästsäljare. för hela legionen av Xiaomi-terminaler och detta är inte upp till 80 euro. Men är den här enheten värd det?

Dina fördelar

Först och främst bör det noteras att vi har att göra med ett av de mest kända kategori B-märkena i det kinesiska universum … Xiaomi brukade drömma om att landa i Spanien. Doogee var redan i händerna på de våghalsar som vågade göra interkontinental shopping för att prova det okända. Denna Doogee X95 är en 6,2-tums HD-skärmterminal, trippel bakre kamera med 13 + 2 + 2 megapixelsensorer och ett 4 035 mAh batteri.

Fram till denna punkt kan det ha verkat som en typisk terminal, men vi ser dess sanna karaktär som en ingångsnivå när vi ser att den förenar MediaTek A20, 12nm chip som erbjuder mycket bra prestanda och ackompanjeras av 2 GB RAM och 16 GB internminne. Detta är en mycket blygsam hårdvarukombination, men alltid med hänsyn till enhetens låga pris. Den goda nyheten är att terminalen flyttar med Android 10 i GO-version, utan att vänta på uppdateringar.

Med tanke på dess huvudsakliga egenskaper och som angetts av annonsören har terminalen en europeisk kundsupporttjänst och två års garanti, vilket är viktigt för att skydda mot eventuella haverier utanför vår användning. Vi kan se att denna Doogeee X95 har en prislapp på 79,99 €, även om den för tillfället har en rabattkupong på 5 € som kommer att lämnas dess pris är under 75 euro.

Värde?

Att vara en av de mest sålda Amazon-telefonerna är ingen lätt uppgift. Vi ser det köpare gav 4,2 av 5 baserat på mer än 1260 recensioner, vilket indikerar ett positivt mottagande av produkten. Om du letar efter en andra terminal är du inte särskilt kräsen med att använda den, eftersom du använder din mobiltelefon för samtal, WhatsApp och sociala medier kan detta vara ett bra köp. Men bristen på support, den lilla mängden minne och den föråldrade processorn gör den inte till en mycket pålitlig terminal i tid.

Relaterade artiklar

Back to top button