En aldrig tidigare skådad Samsung-smarttelefon dyker upp på Geekbench: är det du, Galaxy J4?

Note: We hope you enjoy reading this article: En aldrig tidigare skådad Samsung-smarttelefon dyker upp på Geekbench: är det du, Galaxy J4?

Ytterligare bekräftelser på eventuell nystart dyker upp Galaxy J4Samsung-smarttelefon som tillhör det medel-låg-sortiment som skulle kunna lanseras under året, vilket berikar den relaterade J-serien.

På den välkända testplatsen Geekbench en enhet med modellkod dök upp SM-J400F, vilket motsvarar det som finns i en särskild lista över nya smartphones och surfplattor som vi berättade om för några dagar sedan. Även om det kommersiella namnet ännu inte är slutgiltigt, tyder allt på att det kan vara den nya Galaxy J4, vilket också indikeras av specifikationer rapporterad.

Under huven på denna modell bör det finnas en CPU Exynos 7570samma som redan sett på Galaxy J3 (2017), tillsammans med 2 GB av RAM. Den verkliga nyheten är närvaron av Android 8.0 Oreo, som kan vara den mjukvaruversion som är tillgänglig vid lanseringen.

Just nu är det svårt att göra förutsägelser om eventualiteterna presentation och framför allt sui priser prislista. Vi kommer att försöka hitta lite mer information under de närmaste veckorna, vilket kommer att vara särskilt ivrigt tack vare MWC 2018.

Relaterade artiklar

Back to top button