Elon Musk lanserar sig själv på smartphonemarknaden? Kanske ja, med nya Tesla Quadra (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Elon Musk lanserar sig själv på smartphonemarknaden? Kanske ja, med nya Tesla Quadra (foto)

I den sto magnum av Internet har dykt upp två nya och mystiska bilder, som skildrar vad som borde vara delarna av kroppen på en smartphone. Så varför så mycket krångel över sådana vanliga föremål? För på baksidan finns en symbol välkänd för bil- och teknikentusiaster, den av Tesla.

För dem som inte är bekanta med detta namn, vi talar om företaget av Elon Musk, tillverkare av de senaste årens mest kända självkörande bilar. Varumärket har hittills aldrig använts för smartphonesektorn, så den som syns på bilderna kan vara den första Tesla-märkta mobila enheten.

Om man tittar på det så här ser det inte särskilt olikt andra produkter som redan setts under de senaste månaderna. På framsidan finns en visa mycket bred, med tunna ramar och hack på toppen. Mer karaktäristisk är baksidan, där Tesla-märket dominerar och man kan även se hålet för bakkameran, förmodligen en dubbelkamera.

Enligt rykten skulle enheten kallas Tesla Quadra, men för närvarande är informationen fortfarande mycket knapphändig. Förutom möjligheten att det rör sig om falska bilder, vilket dock inte är uppenbart, gäller tvivelna främst två aspekter av frågan: å ena sidan kan det vara en anordning avsedd endast för anställda eller kunder företag eller särskilda personligheter; å andra sidan kan det vara en samarbete mellan Tesla och en redan välkänd smartphonetillverkare, som fallet med Huawei-modeller med märket Porsche Design.

För nu är allt möjligt, så låt oss inte begränsa fantasin. Om Elon Musk verkligen har bestämt sig för att gå in på smartphonemarknaden också, och direkt visa upp Tesla-varumärket, är vi säkra på att uppmärksamheten från läckare kommer att vara mycket hög i detta avseende och vi kan snart upptäcka fler ledtrådar om den här enheten.

Relaterade artiklar

Back to top button