Elephone startar ett crowdfunding- och rabattprojekt dedikerat till P9000 och P9000 Lite (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Elephone startar ett crowdfunding- och rabattprojekt dedikerat till P9000 och P9000 Lite (foto)

För några dagar sedan skrev vi om en händelse som Eltelefon skulle ha hållit idag 25 decembervilket orsakade en hel del huvudbry för dem som, kanske passionerade, försökte förstå vad företaget egentligen hade i åtanke.

Mysteriet har äntligen avslöjats: Eltelefon lanserar en sorts kampanj idag crowdfunding kopplat till P9000 och P9000 Lite smartphones. Du kan delta i kampanjen på tre sätt:

  • genom att registrera dig på Elephones hemsida; du kan finansiera företaget med en siffra lika med 3 dollar eller 5 dollar och du kommer att ha rätt till en respektive Rabatt vid köp av en av de två smartphones lika med 30 dollar (vanlig frakt) e 50 dollar (prioriterad frakt)
  • använda Elephone-applikationen för att spela “Scratch and Win”; du får en Rabatt vid köp av en av de två enheterna lika med 30 dollar
  • använda Elephone-applikationen för att lägga upp en självutlösare tillsammans med en annan Elephone-enhet, med logotyp väl synlig; du får en Rabatt vid köp av en av de två enheterna lika med 30 dollar.

LÄS ÄVEN: Elephone meddelar vilka smartphones som kommer att uppdateras till Marshmallow

Varje erhållen rabatt kommer att vara kopplad till en ELE-kodtillämplig hos alla auktoriserade återförsäljare vid tidpunkten förinköp. Ju fler som bidrar, desto lägre blir det slutliga priset fastställt av företaget. Du kommer att hitta mer information och den kompletta listan över tekniska funktioner från P9000 Och P9000 Lite direkt på webbsidan dedikerad av Eltelefon. För att fåAnsökan från Eltelefon istället QR-kod närvarande här.

Relaterade artiklar

Back to top button