Elephone S8 utmanar Xiaomi Mi Mix med kantlös dubbelkantsskärm på 3 sidor

Note: We hope you enjoy reading this article: Elephone S8 utmanar Xiaomi Mi Mix med kantlös dubbelkantsskärm på 3 sidor

Elephone S7 har ännu inte gjort sin officiella debut på marknaden (leveranserna förväntas starta i dessa dagar), men det kinesiska företaget är det redan planerat för framtiden. Det du kan se vid öppningen (och i galleriet i slutet) är den första möjliga bilden av Elephone S8.

Det säger sig självt att enheten i fråga är starkt inspirerad av Xiaomi Mi Mix, den senaste Xiaomi gränslösa phablet som har uppmärksammats av miljontals fans runt om i världen. Av vad som har avslöjats hittills verkar det som att Elephone S8 har en sådan dubbelkant tresidig kantlös skärmden senare funktionen i linje med vad som ses på Elephone S7.

Smarttelefonen verkar inte ha främre kameraoch Elephone bestämde sig vid tiden för “censurera“den bakre fotografiska modulen, förmodligen för att renderingen endast representerar ett koncept som implementeras. Den mest troliga hypotesen är att företaget väljer att utrusta smartphonen med en dubbel kamera.

Saknar även fingeravtrycksläsaren. När det gäller hårdvaran vet vi att Elephone S8 kommer att vara utrustad med en deca kärna processor (förmodligen en Helio X2x / 3x) e 128 GB internminne. Vi kommer att hålla dig uppdaterad om ytterligare detaljer.

Relaterade artiklar

Back to top button