Elephone P9000 Edge: kantskärm (kom igen?), Dubbelkamera, 6GB / 128GB (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Elephone P9000 Edge: kantskärm (kom igen?), Dubbelkamera, 6GB / 128GB (foto)

Elephone P9000 Edge – Kinesiska tillverkare trycker allt mer på gaspedalen och erbjuder smartphones utrustade med topphårdvara, värdefulla material och priser, trots allt, ganska inneslutna. Elephone P9000 Edge, som redan upptäcktes i januari, är ett perfekt exempel på detta.

Vi vet nästan allt om enheten i fråga, och mer datablad vi har också några Foto som porträtterar honom live och de första framställa släppt av Elephone. Det finns olika detaljer om det som kan vara ganska intressanta.

LÄS ÄVEN: Här är Elephone (Galaxy?) S7: dual edge display och Helio X20 från 99 $

Som nämnts i titeln kommer enheten i fråga att skryta med en dubbel Sony baksensor, kort sagt en dubbelkamera. Den första sensorn tar hand om fotot, medan den andra kommer att fånga rums- och djupinformation för att förbättra bilden och även låta dig justera fokus på bilden som redan tagits.

  • Skärm: 5,7″ QHD (1 440 x 2 560 pixlar) tillverkad av JDI med dubbelkantsglas
  • Processor: MediaTek Helio X25 deca kärna (överklockad version av Helio X20)
  • Bagge: 4GB / 6GB
  • Minne inre: 32GB / 128GB
  • Kamera bak-: Sony IMX258 x2 med PDAF och dubbel LED-blixt
  • OS: Android 6.0 Marshmallow
  • Övrig: fingeravtrycksläsare, USB Type-C, programmerbar smart switch

Som om det inte vore nog hittar vi en reviderad version av Helio X20så långt som 6 GB RAM Och 128 GB från internminne, USB Type-C och även en programmerbar switch placerad på vänster kant.

Hemknappen kommer också att erbjuda funktionaliteten av läsare från fingeravtryck digital, och allt skyddas av en metallkropp och en kantskärm i linje med Samsungs Galaxy edges. Grundversionen bör starta från cirka 250 dollar, ett ganska attraktivt pris. Här serveras du med renderingar och första bilder av enheten.

Elephone P9000 Edge – Foton och renderingar

Relaterade artiklar

Back to top button