Elektriskt fartyg som USA kommer att använda för medicinsk evakuering –

En av de strategier landet vill genomföra är att marknadsföra olika tekniska produkter av militär karaktär. Ett exempel på detta är att många futuristiska elektriska flygplansdesigner finns tillgängliga för använda och köpa eftersom de kan vara till stor hjälp.

Hittills har fyra företag fått amerikanskt godkännande för sina elflygplan. användning för militära ändamål … Den senare har den senaste generationens banbrytande teknologi.

Effektiva flygplan

Dess struktur är baserad på ett helt elektriskt läge, vilket är bra. för miljön … Dessutom tillåter dess form ett högt lyft från botten till toppen. Dess interna system sparar mycket energi under start och landning.

Han kan täcka längre sträckor 150 km och nå hastigheten på nästan 300 km klockan ett. Enligt företaget låter den här modellen väldigt lite och förbrukar mycket mindre el än ett markbaserat elfordon.

Flera tester För ett par månader sedan kontrollerades dess arbete, medicinsk evakuering och strategiskt arbete genomfördes. Man upptäckte också att fartyget kunde fungera helt automatiskt, utan lots.

Kan multitaska

Man drog slutsatsen att detta flygplan användes för Sök och rädda arbetsuppgifter, förutom att det inte förorenar miljön och inte genererar lite buller, samt ger lätt åtkomst till interiören för personer med svårigheter.

Det förväntas att ytterligare tester kommer att utföras inom en snar framtid, vilket kommer att möjliggöra användningen av denna typ av fordon i stridsförhållanden. Samarbete med den amerikanska armén kommer att tillåta detta företag att komma in stora summor pengar Detta kommer att öka produktionen av dessa flygplan och utveckla dem för att uppnå ännu högre prestandaegenskaper.

flygplan

Dessa tester kommer att utföras med autonom lotsning av fartyg, ingen kommer att vara i cockpit. Det förväntas att dessa flygplan kommer att bli ett alternativ till båda de fordon som används. I dag inom det militära området och för flygplan som används idag för transport av människor. Det kommer att bli nödvändigt att veta hur dessa företag kommer att utvecklas efter ingåendet av ett avtal med den amerikanska armén.