Eldosor med eluttag och flera USB-portar –

Lyckligtvis kan vi hitta idag tjuvar och förlängningssladdar som förutom flera konventionella uttag även har bra antal USB-portar och även USB Typ C, med vilken vi kan ladda våra enheter utan en speciell laddare, bara med vår egen kabel och utan att ta upp alla uttag i huset.

Om du är en av dem som har många enheter hemma och du alltid letar efter en gratis laddare och uttag för laddning visar vi dig ett intressant urval av watt. Flera USB-portar Strips , minst fyra portar.

När du väljer en viss modell är det viktigt att titta på antalet uttag och USB-portar, oavsett om de är av någon typ C, erbjuder snabbladdning eller är gjorda av slitstarkt och brandbeständigt material för att undvika skador. typ av uppvärmning eller till och med haveri vid överhettning. Lite viktiga egenskaper för Olika säkerhetssystem beaktas, som skyddar de anslutna enheterna mot överspänning, överström eller kortslutning.

Eldosor med flera USB-portar

YARUIKE

En vertikal remsa med åtta uttag och åtta USB-portar för att ladda vilken enhet som helst. Tillverkad av ABS och utrustad med ett överspänningsskyddssystem. Denna remsa kan stänga av strömförsörjningen när den upptäcker överbelastning för att undvika att skada våra enheter. Den kopplar bort belastningen när den upptäcker överspänning, överspänning, överström eller kortslutning.

SÄKERHET

Skala även vertikalt med basen som själva kabeln är lindad på för att hålla allt organiserat och snyggt. Den har nio uttag och sex USB-portar som stöder snabbladdning. Den kan upptäcka när enheten är fulladdad för att avbryta laddningen. Har överbelastnings-, överströms- och kortslutningsskydd, samt barnskydd.

SiegenPro

En förlängningssladd med tre uttag och sex USB-portar som låter dig ladda flera enheter samtidigt. Den är gjord av flamskyddande material och har en strömbrytare för att slå på och av förlängningssladden. Det idealiska formatet för all användning, oavsett om det är hemma eller på kontoret.

Sameriver

Denna Sameriver-modell har åtta uttag och fem USB-portar för snabbladdning. Kompakt vertikal list med lång kabel, 5 meter. Den har ett överbelastningsskydd och är gjord av flamskyddande material. USB-uttag och portar är placerade för att ge tillräckligt med utrymme mellan dem för bättre kabelhantering.

HOVNEE

Även med vertikalt format hittar vi denna HOVNEE-modell som har nio uttag, fyra USB-portar och en USB-port typ C. Kabeln är 2 meter lång och har ett överspännings- och kortslutningsskyddssystem. Den kan stoppa belastningen när en överspänning eller kortslutning upptäcks, för att förhindra skador på någon av de anslutna enheterna.

NTONPOWER

Den här gången är det ett 6-uttag, 5-USB grenuttag med ett intelligent laddningssystem som kan hantera den idealiska strömmen för varje enhet. Dess design gör att stora pluggar kan kopplas in i uttag i ändarna så att de inte kolliderar med andra. Den kan skydda enheter från strömöverspänningar.

Vertikal BEVA

Denna BEVA-modell är en vertikal grenuttag med tolv uttag och 5 USB-portar med snabbladdning. Alla USB-portar är utrustade med ett intelligent laddningssystem, så det känner igen och laddar varje enhet enligt dess egenskaper och fördelar. Den har även ett överhettnings- och kortslutningsskydd, är gjord av obrännbart material och har en 2 meter lång kabel.

Beva

En förlängningssladd med sex uttag och fyra USB-portar, så att vi kan ladda vår mobiltelefon, surfplatta och andra enheter samtidigt som vi har ett uttag. USB-portarna på den här modellen kan automatiskt känna igen och ladda anslutna enheter på ett intelligent sätt, vilket stänger av strömförsörjningen när den upptäcker att de är fulladdade. Den har också säkerhetssystem för att skydda enheter från eventuella skador på grund av överbelastning, kortslutning etc.

Glittrande

Lång Regular Extender med fyra vanliga pluggar och fyra USB-portar med snabbladdning. Den har en 2 meter lång strömkabel och låter dig ladda fyra enheter anslutna till var och en av USB-portarna samtidigt. Den har ett överspänningsskydd och är gjord av höghållfast material.

AUOPLUS

Denna AUOPLUS-modell är en liten fyrkantig förlängningskabel med två pluggar och fyra USB-portar. Den har ett utmärkt skydd mot strömstörningar, som de som orsakas av blixtnedslag under storm, överbelastning, automatisk avstängning för att undvika skador på anslutna enheter och strömstörningar. Den är gjord av flamskyddande ABS-material och koppartråd med hög ledningsförmåga.

Relaterade artiklar

Back to top button