Elden Ring Confessor: Funktioner, bästa konstruktion och mer

Vi har förberett en guide för dig med information som Elden Ring Confessors egenskaper och den bästa strukturen. Elden Ring-spelare som vill bygga spelet på tro men är osäkra på annan statistik kan börja med Confessor på sitt första spel.

Om du vill veta mer om Elden Rings betyg och recensioner vår artikel besök. Om du inte är säker på att din dator kan köra spelet, Elden Ring systemkrav och bästa inställningar Vi har också undersökt åt dig. Om du vill köpa spelet Ånga du kan besöka. Den förklarar också allt du behöver veta om att skapa karaktärer i Elden Ring. guide vi förberedde.

Hur spelar man Elden Ring Confessor?

Confessor är en av Elden Rings mest balanserade nybörjarklasser. Mångsidiga egenskaper och mycket tro ger tillgång till en mängd olika vapen. Men startväxeln räcker för att hålla fram till mitten av spelet. Klassen kombinerar smygattacker med heliga böner, vilket gör The Confessor till en utmärkt nybörjarklass i Elden Ring. Så här maximerar du dess potential.

Elden Ring Confessor: Funktioner, bästa konstruktion och mer

Confessor är en av de bästa nybörjarklasserna i Elden Ring och ger tillgång till extra healing och utrustning.

Confessors bästa egenskap är dess startutrustning. Blue Crest Heater Shield kommer med 100 % fysisk skada från början och är solid och lätt att byta ut. Pansar är något känsligt för vissa typer av speciella skador. Men det är definitivt inget problem. Urgent Heal kan användas på språng. Detta framstår som en stor fördel enligt Prophet.

Elden Ring Confessor: Funktioner, bästa konstruktion och mer

Till skillnad från andra nybörjarklasser börjar Confessor med 12 grundläggande styrkor och skicklighet. Detta innebär att majoriteten av vapen kan erhållas med mycket liten specialisering. Kvalitetsbyggen som kombinerar både styrka och skicklighet ser ganska starka ut. Men rimlig grundstatistik gör det enkelt att agera utifrån trosstyrka eller trosskicklighet.

Confessor är den enklaste klassen att konfigurera i Elden Ring

Confessor är en av de mest flexibla nybörjarklasserna i Elden Ring, tack vare dess omfattande statistikfördelning. De idealiska tidiga nivåerna för en bekännare är den vitalitet du kan få efter att ha samlat några tidiga runor.

Låt mig påminna dig: Confessors relativt låga startstatistik gör honom sårbar, så det är också lätt att bli omkull i ett slag av chefer.

Elden Ring Confessor: Funktioner, bästa konstruktion och mer

Nästan vilket vapen som helst kan användas i startzonerna med bara några få poäng för styrka och skicklighet. Spela spelet tills du hittar ett specifikt vapen du verkligen gillar att använda, fokusera sedan på att förbättra det.

Confessor är en lektion för spelare som inte är säkra på vad de ska välja. Den här förstklassiga klassen är bara några nivåer från att använda allt de har upptäckt i världen.

Relaterade artiklar

Back to top button