Elcyklar med utmärkt autonomi för alla typer av användning –

Dock i fallet elcyklar , de har också blivit en fantastisk underhållning för den som älskar sport med två hjul. Särskilt personer som gillar att ta sig till platser där den egna kroppen inte tillåter tillträde, eller personer som på grund av vissa skador, sjukdomar eller ålder behöver hjälp när vägen eller vägen blir brant.

Lyckligtvis kan vi idag hitta många modeller av e-cyklar som kan vara anpassade till våra dagliga behov … I det här fallet är det enda vi behöver veta om vilken typ av cykel vi behöver och vilka egenskaper jag ska leta efter innan jag köper.

Utan tvekan, design detta är kanske en av de viktigaste sakerna eftersom det påverkar bekvämligheten i vardagen. Att köpa en elcykel för att promenera i bergen är inte samma sak som om vi bara skulle röra oss i staden. Således kommer både ramdesign och hjultyp att förändras beroende på hur vi vill använda den för att ge maximal komfort.

Säkerhet är en annan viktig aspekt, därför rekommenderas att noggrant studera detta avsnitt. Vi behöver en cykel som snabbt och säkert kan stoppas vid en oförutsedd händelse. Och, naturligtvis, är en annan av de viktigaste aspekterna autonomi han bjuder in oss. Återigen är det nödvändigt att analysera vilken typ av användning som vi kommer att tillhandahålla för att veta vilken typ av autonomi den har att erbjuda oss, så att vi inte behöver veta om att bära cykeln för att kunna återvända Hem.

Om du är en av dem som behöver en elcykel för att ge dig mer autonomi har vi nedan gjort ett intressant val med några modeller som kan erbjuda 80 till 120 km autonomi på en enda laddning.

Långdistans e-cyklar

Moma E-MTB

Moma elcykel med aluminiumram och 250W borstlös motor. Den har ett helt integrerat och löstagbart litiumbatteri som ger en räckvidd på inte mer eller mindre än 120 km. Den har en Shimano Altus 24-växlad växel, hydrauliska skivbromsar och en låsbar gaffel.

EBikes Legend

Denna Legend eBikes har en klassisk vintagedesign men är väldigt bekväm att bära. 14” däck, aluminiumram, Shimano-växlar och Ebikemotion elsystem. Den har även Bluetooth-anslutning, en 250W borstlös motor och LED-lampor. Den autonomi som denna modell erbjuder är upp till 100 km.

EBikes Milano Legend

Milano är en unisex elcykel med 26-tumshjul och en aluminiumram, perfekt för stadsbruk. Den har möjlighet att ansluta via USB och Bluetooth, batteriet är avtagbart och kan ge en räckvidd på upp till 100 km. Den är utrustad med en 7-växlad Shimano Altus-växellåda, fjäderben och hjul med stötdämpningssystem.

Mamma rider

Denna Moma-modell är en elcykel med en ram i aluminiumlegering och ett 26-tums hjul. Bromsarna är hydrauliska skivbromsar, den har en 7-växlad Shimano-låda, framfjädring och en kraftreserv på 80 km. Den innehåller också en löpbräda, stänkskärmar och en 250W-motor, så att du enkelt kan accelerera till 25 km/h.

Fällbar E-Bike Moma

Denna Moma-modell är en hopfällbar elcykel för mycket bekväm vardagsanvändning och lätt att transportera. Ram av aluminiumlegering med 20” hjul, främre fjädring och 250W borstlös motor. Växellådan är en 7-växlad Shimano, inkluderar stöd, stänkskärmar, lampor och ger en räckvidd på upp till 80 km.

Tucano monster

Det är en terränggående elcykel med 20-tumshjul och en 250W motor. Detta är en hopfällbar modell, har främre och bakre skivbromsar, en Shimano 7-växlad växellåda och har en LCD-display. Detta Tucano Monster har flera lägen för att hjälpa till med att trampa, så beroende på det får vi mer eller mindre autonomi. I bästa fall kan vi resa upp till 80 km utan att ladda.

WJSWD

Den här elcykeln är byggd för dina vildaste äventyr och är perfekt för bergsleder, branta vägar och även snöiga. Den har en mycket stark aluminiumlegeringsram designad för personer som väger upp till 150 kg och är helt vattentät. Dess motor har hög effekt, 350 W, och klarar av hastigheter upp till 30 km/h. När det gäller autonomi kan den nå 80 km, beroende på vilken hjälp vi begär.

VIVI

Denna cykel är en extremt bekväm design för dagligt och mestadels urbant bruk. Den har en kraftfull 350W motor, skivbromsar, 26-tumsdäck, en ram i kolstål och en aluminiumgaffel. Ändringar – 7-växlad Shimano, den har stänkskärmar, bagageutrymme och strålkastare. Batteriet är avtagbart och ger en maximal räckvidd på upp till 80 km i assistansläge.

Carsparadisezone

Detta är ytterligare en modell speciellt designad för fjällvandrare. Den är utrustad med en kraftfull 350 W motor och har 26-tums hjul. Den har även en skärm på vilken vi kan övervaka batterinivån och cykelns tillstånd, strålkastare och erbjuder en räckvidd i mopedläge på upp till 80 km.

Vikbar VIVI

Denna VIVI är en liten hopfällbar elcykel med 20-tums hjul och en kraftfull 350W motor. Den har en Shimano 7-växlad växellåda, full fjädring, skivbromsar och ett löstagbart litiumbatteri som gör att den kan resa upp till 80 km när den körs i assisterat läge utan att använda motorns fulla kraft.

Relaterade artiklar

Back to top button