Eftersom Galaxy S8 misslyckades med att spela in video med 1 000 fps, kommer Galaxy S9 att klara det?

Note: We hope you enjoy reading this article: Eftersom Galaxy S8 misslyckades med att spela in video med 1 000 fps, kommer Galaxy S9 att klara det?

Du kanske minns ett konstigt rykte från några månader sedan, som spekulerade i 1 000 fps-videor för Galaxy S8. Saken föddes förmodligen på vågen av en liknande funktion av Xperia XZ Premium, och vid det här laget vet vi redan att det var en falskså varför inte försöka igen nu med Galaxy S9?

I verkligheten skulle det den här gången bli lite mer grund, eftersom Samsung borde ha gjort klart en sådan sensor internt (källa: ETnews), vars massproduktion förväntas starta i november.

Men många tvivel kvarstår, även om man erkänner sanningshalten i denna nya rapport. Först och främst är det nödvändigt att förstå om november är tillräckligt med tid för placeringen av denna sensor i Galaxy S9, som det sades skulle kunna komma. Innan det vanliga nästa år, för att bättre klara iPhone X. Det är inte heller klart hur allt detta passar in i en hypotetisk konfiguration dubbelkamera Galaxy S9, som vi verkligen tar för givet.

Det skulle faktiskt vara lite konstigt att Samsung, efter att ha lanserat den här tekniken på Galaxy Note 8, tar ett steg tillbaka.

Det är dock flera månader kvar till lanseringen av Galaxy S9, och vem vet om vi kommer ihåg det här ryktet tills dess, eller om vi måste skicka tillbaka det till Galaxy S 10 (eller SX?).

Relaterade artiklar

Back to top button