Eftersom det inte redan fanns tillräckligt med förvirring kommer Huawei P8 Lite 2017 att bli Nova Lite på vissa marknader

Note: We hope you enjoy reading this article: Eftersom det inte redan fanns tillräckligt med förvirring kommer Huawei P8 Lite 2017 att bli Nova Lite på vissa marknader

I början var det Huawei P8, sedan kom Huawei P8 Lite, som omedelbart blev en storsäljare, och på senare tid var det tur till återutgåvan av Huawei P8 Lite 2017. Man kan tro att sagan om varianter slutar här, men i verkligheten Huawei hade han andra namn i rockärmen.

Faktum är att vi redan har sett Honor 8 Lite, eller samma P8 Lite 2017 (verkligen försumbara skillnader när det gäller kamera mellan de två) för vissa marknader. Men det slutar inte där heller, för om du av en slump hör av dig Huawei Nova Lite, vet att han också alltid är samma P8 Lite 2017, men avsedd för ytterligare andra marknader (be oss inte specificera vilka). Och allt detta utan att ens vilja kasta in P9 Lite i striden, vilket inte skiljer sig mycket från den tidigare nämnda P8 Lite 2017.

Oroa dig dock inte, för inom en snar framtid förväntar vi oss lanseringen av Huawei P10 Lite, och så sagan om likheter kommer troligen att fortsätta, mer produktiv i lite än Star Wars.

Relaterade artiklar

Back to top button