Efter dessa påstådda livebilder har Samsung Galaxy J4 inga fler hemligheter (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Efter dessa påstådda livebilder har Samsung Galaxy J4 inga fler hemligheter (foton)

Vi berättade om de första ryktena som cirkulerade om Samsungs nästa låg-mellanklass-enhet, Galaxy J4när den senare gick från Geekbench och idag återvänder vi för att göra det tack vare några påstådda riktiga bilder av enheten och relaterade firmware läckt på nätet.

Sammantaget dessa två fakta tyder på att den officiella lanseringen av Galaxy J4 är Granne: den fasta programvaran är klar för nedladdning och de relevanta officiella supportsidorna på Samsungs webbplatser är också online Indien, Filippinerna, Saudiarabien och Ukraina bekräftar att enheten kommer att säljas åtminstone i dessa länder.

De påstådda riktiga bilderna av smartphonen kan vi uppskatta dem i Galleri: vi ser smarttelefonen i färg Svartsom har en något design klassisk böjda kanter med central hemknapp och ganska tunna kanter. När vi tittar på det andra fotot på baksidan ser vi hur enheten presenterar en enda kamera med LED-blixt bredvid ljudhögtalare.

Närvaron av laddningsinloppet på kanten är inte tydlig överlägsen och det av jack för hörlurar, även om vi ser några hörlurar som följer med enheten i tredje bild.

Vi får inte veta ytterligare nyheter om hårdvaruspecifikationerna, som förblir de som rapporterades av smartphonens passage från Geekbench. Vi vet fortfarande inte exakt tidpunkten för lanseringen, men baserat på tillgängligheten av firmware och supportsidor tror vi att det inte är så långt.

Relaterade artiklar

Back to top button