effektivare och snabbare 5G från Qualcomm –

Här är hur Qualcomm kommer att förbättra anslutningsmöjligheterna för iPhone 2022

Qualcomm introducerade nyligen det första modemet och antennsystemet som kan ta emot 10 Gigabit 5G-anslutning … Han döptes som Snapdragon X65 och revolutionerade mobiltelefonindustrin. Det är därför denna teknik kan användas i 2022 iPhone. Och på frågan varför det inte har genomförts i år är svaret att det inte ger tid. Apple kommer inte överens med leverantörer om att leverera komponenter över natten före presentationen av enheten, men de förbereder redan praktiskt taget för montering. Det är därför vi måste vänta till nästa år för att se 5G-förbättringar i iPhone.

Detta modem kommer att innebära att nedladdningshastigheterna på 2022 iPhone kommer att förbättras dramatiskt. Även om det antas att hastighet 10 GB per sekund kommer sällan att uppnås , men de kommer att förbättra den totala hastigheten till vad vi har idag. Även om hastigheten inte är det enda viktiga med denna Snapdragon X65 som energieffektivitet spelar också en grundläggande roll. Det har gjorts olika studier som visar att iPhone-batteriet töms avsevärt när man använder en 5G-anslutning. Med detta modem kan man lida mycket mindre när det gäller autonomi på grund av dess förlängning.

För människor som har turen att njuta millimetervågor och sub-6 GHz-band, de Du bör vara medveten om att de kan användas samtidigt med detta modem. Detta utökar anslutningsmöjligheterna avsevärt använder det bästa som finns i var och en av grupperna … Det enda problemet är att dessa grupper nu är mycket begränsade till sin närvaro endast i USA. Vi vet inte om det kommer att nå fler länder i framtiden, men det är här det kommer att bli nödvändigt att titta på TV-operatörerna och implementeringen av den nödvändiga strukturen.

Tvister mellan Apple och Qualcomm

Det var svårt att tro på det, men det går att prata om dessa två företag utanför den juridiska ramen. Vi måste komma ihåg att det inte var länge sedan som båda företagen var inblandade i en allvarlig juridisk tvist om patent. Efter att ha skrivit på “la paz” i slutet ser vi hur båda interagerar med varandra, vilket är mycket positivt för användaren. I slutändan, efter det här avtalet, ser vi Qualcomm-teknologier implementeras i iPhones, som ger högre hastighet och bättre teknisk effektivitet.

Vi bör inte heller glömma att Apple har utvecklat det nya 5G-modemet själv. Detta är något som inte alls har diskuterats vid det här laget, eftersom det verkligen utvecklas i en process som är långt ifrån enkel. Därför har det dykt upp väldigt bra kvalitetsvarianter fram till denna dag.

Relaterade artiklar

Back to top button