Dying Light 2: Tips och tricks

Dying Light 2 Stay Human är ett mycket djupt, långspelat videospel med allvarliga konsekvenser för val som görs under lång tid. Den berättar historien om spelaren, Aiden, som reser genom den postapokalyptiska mörka medeltiden och överlever med sin intelligens och sin atletiska skicklighet.

Tips för att dö ljus 2

Naturligtvis är den här typen av spel ett av dessa spel med öppen värld som perfektionister kan starta och starta om om och om igen för att “spela rätt”. Här är några tips för att spela Techlands postapokalyptiska fantasyspel.

Uthållighet är viktigare än hälsa

Uthållighet är viktigt. Eftersom det låter dig attackera mer när du är omgiven, och ger dig en bättre flyktväg om du jagas av en zombieinvasion på natten. Bättre uthållighet gör att du också kan använda parkourtaktik tidigare.

Lås upp bunkrar, väderkvarnar och platser för snabba resor

Såvida du inte är mitt i ett berättelseuppdrag (eller behöver komma någonstans på kvällen), måste du sluta och slutföra dessa mål i den öppna världen varje gång de kallas. Om Howlers ständigt jagar dig kan de faktiskt komma väl till pass.

ABS: Var alltid känslig för överlevande

Om din känsla av överlevnad exploderar är det en indikation på att något stort är på väg att hända. Om din känsla av överlevnad i ett berättelseuppdrag hittar några spjut, tankar, flaskor eller tegelstenar och du är ute i det fria under dagen, finns det en god chans att du står inför en stor strid här.

Dying Light 2: Tips och tricks

sparkar

Att sparka människor är lika fördelaktigt som att blockera, speciellt om du är på ett hustak. Ta för vana att sparka fiender från taket. Det är ganska framgångsrikt, även om du ger upp möjligheten att plundra deras kroppar.

Explosioner är inte lika med fällor

I alla fall är beten väsentliga om du planerar att städa på natten. Dessa föremål är det enda sättet att uppgradera tillverkad utrustning till större bomber, mer hållbara fällor eller kraftfullare vapenmodifieringar.

Spelar Dying Light 2 med svår svårighetsgrad

Det finns ingen belöning för att välja den svåra svårigheten. Det är bra för dem som vill känna sig nedsänkta, och bristen på vissa resurser och vapen innebär att du måste ha fler verktyg till ditt förfogande av nödvändighet.

Om spelet är för svårt för dig i avancerade inställningar eller av, kan du alltid aktivera HUD-funktionerna igen eller sänka svårighetsgraden.

Dying Light 2: Tips och tricks

Du förlorar inte dina besparingar när du dör (vanligtvis)

Detta är en av anledningarna till att detta spel kan spelas i en svår miljö.

modifiera inte allt

Överväg att spara en (eller två) modslots ett tag ifall du behöver förlänga vapnets livslängd. Om du installerar en modifiering återställs upp till 50 uthållighet på ett föremål.

Relaterade artiklar

Back to top button