DxOMark utvärderar Robins kamera: Nextbit väldigt bra!

Note: We hope you enjoy reading this article: DxOMark utvärderar Robins kamera: Nextbit väldigt bra!

Under vår granskning av Nästa bit Robinsmarttelefonen tillägnad molnet född från en idé av tre ingenjörer från HTC, Motorola och Google, lyfte vi fram styrkorna och svagheterna hos kamerasom idag fann bekräftelse på den berömda sajten DxOMarkriktmärket när det gäller bildkvalitet för mobila sensorer (med mera).

De 81 poäng som erhållits av Robin HTC 10 och Samsung Galaxy S7 kommer inte att oroa sig, som med 7 poängs skillnad stadigt håller första positionen på par, men de är verkligen ett utmärkt resultat för arbetet innan Nästa bit.

Som också hittats av oss, bland de fördelarna med kameran av denna enhet hittar vi en bra återgivning av detaljer i Foto, även i svagt ljus, och en snabb och ganska exakt autofokus. Färgerna är levande, men vitbalans fel, tenderar för blått.

LÄS ÄVEN: En uppdatering kommer att påskynda Nextbit Robins kamera

I den bilder i HDRen del av detaljerna går förlorade i de mörkare områdena och de ljusare är för ljusa.

I den video- detaljer går förlorade svaga ljusförhållandenoch ibland är skakningar och artefakter synliga: med rätt belysning är dock allt löst.

Definitivt en positiv balans, som bara kommer att glädja ägarna till Nextbit Robin, och som kanske kommer att uppmuntra någon annan att överväga att köpa den. Om du behöver enfullständig analysdu kan hitta den direkt vid källan (på engelska).

Relaterade artiklar

Back to top button