DxOMark utvärderar den dubbla kameran i Huawei Mate 9: “bra, men inte särskilt bra”

Note: We hope you enjoy reading this article: DxOMark utvärderar den dubbla kameran i Huawei Mate 9: “bra, men inte särskilt bra”

Huawei Mate 9det senaste tillskottet till Huawei phablet-familjen, har en dubbel bakre kamera med en huvudsensor från 12 megapixlar och en 20 megapixel monokrom. Skotten, som också framhålls av vår recension, är bra, men kanske inte upp till nivån för andra toppar i sortimentet för 2016.

Också DxOMark utvärderade nyligen den fotografiska prestandan och videoframställningen av den nya Mate 9. Slutbetyget är 85 av 100en poäng lägre än Googles Pixels, de senaste medlemmarna i Samsungs Galaxy S-familj, iPhone 7, LG G5, HTC 10, Xperia Z5 och X Performance.

Som rapporterats av den välkända portalen, bilderna av Huawei Mate 9 de kännetecknas av god detaljretention, exakt vitbalans och bra exponering. Å andra sidan finns det problem på skotten vid molniga dagar eller i vilket fall som kännetecknas av svagt ljus, effekter av spöken och även några problem i Färghantering när du fotograferar med blixt.

Också video-trots bra exponering och utmärkt detaljbevarande, lider av tydligt synliga problem: Mycket synligt brus och förlust av detaljer i låg ljusstyrka, och för mycket flimmer vid video inspelad när du går. Du måste bara ta en titt på den exakta analysen av DxOMark som, vi varnar dig direkt, innehåller ett fel i första stycket. Det talas om en dubbel 12 megapixel sensor när en av de två i verkligheten är 20.

Relaterade artiklar

Back to top button