DxOMark: Pixels är de bästa kameratelefonerna som någonsin provats

Note: We hope you enjoy reading this article: DxOMark: Pixels är de bästa kameratelefonerna som någonsin provats

Som meddelats under presentationen har Google fokuserat hårt på kamera av de nya Pixels och för att bevisa att han verkligen gjorde den bästa kameran som någonsin setts på smartphones, lät han testa dem på DxOMark, referensportalen för smartphonefotografering.

Det erfarna DxOMark-teamet gav Google Pixels en betyg på 89 poäng, den högsta poängen någonsin (Galaxy S7 är fortfarande på 88, medan iPhone 7 på 86) och inom alla områden som behandlas i textgranskningen har upprepade gånger upprepat att det förmodligen är den bästa kameran som någonsin setts på smartphones (även på den främre videon) .

I Pro-kameran talar DxOMark om utmärkt exponering och dynamiskt omfång under alla förhållanden, utmärkt detaljnivå i alla ljusförhållanden, utmärkt vitbalans, levande färger, snabb och allmänt exakt autofokus och utmärkt blixtprestanda. De enda nackdelarna som noteras är små ojämnheter med autofokus, lite brusiga skuggor i svagt ljus och lätt exponering och vitbalansproblem med blixten på.

I vilket fall som helst, som också framgår av bilderna som vi rapporterar nedan och som DxOMark upprepade gånger har angett, kommer Google Pixels att glädja dem som älskar fotografering och ge utmärkta bilder i alla ljusförhållanden: för mer information, inbjuder vi dig att läsa hela recensionen på den officiella webbplatsen.

Relaterade artiklar

Back to top button