DxOMark lägger LG G5:s kamera under Galaxy S7 och HTC 10, men bara på grund av dess videor

Note: We hope you enjoy reading this article: DxOMark lägger LG G5:s kamera under Galaxy S7 och HTC 10, men bara på grund av dess videor

LG G5 fick 86 poäng i DxOMark-rankingenmot 88:an av Samsung Galaxy S7 och HTC 10, men anledningen till denna “avskildhet” är inte så mycket att tillskriva bilderna, som till videorna.

Bilderna tagna av LG G5 har verkligen en bra dynamiskt omfångoch exponering korrekt på motivet, förutom höga detaljer även i svagt ljus, till en autofokus snabb och exakt, och till en vitbalans alltid exakt, med och utan blixt. Det finns också mindre brister, till exempel en enstaka blåton i utomhusfoton, eller viss färgförlust i svagt ljus, men totalt sett LG G5-bilder fick 88 poäng, i nivå med S7 och HTC 10.

LÄS ÄVEN: 2 ja och två nì på LG G5 (video)

De är därför i video- den svaga punkten, där LG G5 samlar bara en 82:a. Bra exponering, snabb autofokus och bra stabilisering under dagen, men vid svaga ljusförhållanden finns en synlig förlust av detaljertillräckligt ljud och a vitbalansdansare; Dessutom, i oändliga videor kan autofokusen vara fel och det finns det synliga svängningar.

Sammantaget förblir det dock en utmärkt kamera, som i praktiken placerar sig på tredje plats i den omtvistade rankingen av DxOMark, där du kan hitta den mer djupgående analysen än vad vi har sammanfattat ovan.

Relaterade artiklar

Back to top button