DxOMark “is on fire”: utvärderingen av LG V20 kommer också

Note: We hope you enjoy reading this article: DxOMark “is on fire”: utvärderingen av LG V20 kommer också

Efter att ha sett domen av DxOMarken välkänd portal tillägnad fotografivärlden som också aktivt sysslar med mobila enheter, relaterade till Huawei Mate 9kommer också den fördjupade studien tillägnad LG V20en ny enhet från det välkända koreanska märket som vi gärna hade sett anlända till Italien.

LG V20, liksom Huawei Mate 9, förtjänar också en slutbetyget 85 av 100därför underlägsen Googles pixlar, de senaste exponenterna för Samsungs Galaxy S-familj, iPhone 7, HTC 10, Xperia Z5, X Performance och till och med dess närmaste släkting, LG G5som ståtar med en poäng på 86 av 100.

Vi gör självklart en sammanfattning av för- och nackdelarna med den dubbla bakre fotosensorn på LG V20, den fullständiga analysen kan läsas på DxOMark-portalen. För vilken oro avdelning fotografiskLG V20 håller ett bra antal detaljer i bra ljusstyrka, bra exponering även i svagt ljus och en snabb och exakt autofokus i nästan alla fall.

Utmärkt färgåtergivning vid bra ljusstyrka, och även utmärkt brusreducering i svagt ljus. Problemen återfinns i hög lamporsom är överexponerade när det gäller motiv med hög kontrast, bilder som tenderar att bli något rosa i vissa yttre motiv och andra små ojämnheter.

Bra exponering av motiven vad gäller videorna, samt brusreducering i starkt ljus och allmän stabilisering. Vissa problem dock i bibehålla fokus under rörelse, rörelseoskärpa effekter i nästan alla ljusförhållanden och några andra brister. Även i det här fallet skulle vi kunna sammanfatta det hela med ett “bra, men inte särskilt bra“.

Tack vare h2oz
för rapportering

Relaterade artiklar

Back to top button