DxOMark ger 103 poäng till Galaxy Note 9 –

En av de mest efterlängtade recensionerna avseende kamerorna och potentialerna för de senaste lanserade enheterna är utan tvekan den DxOMark; eftersom det är den här som sätter sig på pallen för att diskutera de bästa och inte så bra telefonerna för varje termin.

Idag var dagen för att analysera den senaste toppen av sortimentet av Samsung, Note 9, som analyserades punkt för punkt angående dess funktioner, linser, fokus och också en av de viktigaste punkterna: Hur det beter sig i svagt naturligt ljus.

En av punkterna att lyfta fram, och för vilken den tar förstaplatsen i sin poäng, är autofokus; Allt detta beror på Samsung -sensorn inbyggd i sina kameror, som kan justera fokus vid höga hastigheter, bättre än de funktioner som erbjuds av Galaxy S9 +, tar Note 9 ett bättre tillvägagångssätt än det här.

En annan av dess överlägsna punkter är användningen av HDR i scener med svagt ljus, där det knappt lämnar några skuggor, och exponerar också höjdpunkterna ganska bra. Återigen överträffar S9 + och många fler av dess konkurrenter.

För närvarande, med avseende på enheterna till salu på marknaden, Galaxy Note 9 är den som får andraplatsen i denna ranking, varelse Överträffade Huawei P20 Pro i första hand, men delar sprutan med HTC U12 + på andra plats.

Källa: DxOMark

Relaterade artiklar

Back to top button