DxOMark börjar också testa Nubia, med start från Nubia Z11

Note: We hope you enjoy reading this article: DxOMark börjar också testa Nubia, med start från Nubia Z11

DxOMarkden välkända portalen tillägnad fotografivärlden som också testar och utvärderar smartphonekameror, kommer (äntligen) ut från “komfortzon“av klassiska märken som försöker något annat inom området.

Den här gången är det faktiskt turen till Nubia Z11, en av de många exponenterna för varumärket Nubia landade nyligen också i Italien. Z11 får ett inte alltför högt betyg, 77 av 100, till exempel närmar sig Motorolas Nexus 6, OnePlus 2 eller Xiaomi Mi5. För att vara exakt fick den en röst lika med 80 för vilken oro fotografiska sektornOch 72 vad gäller det video-.

Av avdelning fotografisk DxOMark berömma showen, vanligtvis bra och stabilt, bibehållande av detaljer och exponering vid användning av blixt. I nackdelarna understryker dock en ofta felaktig vitbalansett begränsat dynamiskt omfång, för många autofokusfel, särskilt i svagt ljus och andra defekter som kan äventyra vissa bilder.

Av avdelning video- istället framhäver den återigen exponering i varje ljussituation, detaljbevarande och autofokus.

Å andra sidan stabilisering saknas, och även i det här fallet finns det autofokusproblem med låg ljusstyrka och framför allt med övergången från låg till hög ljusstyrka. Du kan läsa hela rapporten på DxOMark-portalen.

Relaterade artiklar

Back to top button