DxOMark berättar i vad OnePlus 8 överträffar OnePlus 8 Pro (foto)

Även för standardvarianten av OnePlus 8 är det dags att gå under förstoringsglaset DxOMark under synvinkel av ljudfack. Lite a överraskning den slutliga poängen som erhålls är lika med 68 poäng, en mer än sin storebror OnePlus 8 Pro, som placerar den högst upp på DxOMark-rankingen.

I fas av fortplantning, fick ljudsektorn i OnePlus 8 den partiella utvärderingen av 69 poäng, i huvudsak liknande till de 68 delpoäng som Pro-varianten fått. Till och med aspekterna positiv och negativ markerade av DxOMark-teamet är desamma, även om OnePlus 8 han gjorde bättre när det gäller maximal uppspelningsvolym.

LÄS OCH: OnePlus 8, recensionen

Det genomgår registrering att OnePlus 8 gjorde bättre än sin storebror och uppnådde en del av 66 poäng. Aspekter positiv tonens amplitud, källornas lokalisering och den utmärkta dynamiken framhävs. Jämfört med Pro-varianten vi hittar inte det överdrivna aggression från brusreducering vilket gjorde inspelat innehåll onaturligt.

För vidare information på de genomförda testerna föreslår vi att du läser hela rapporten tillgänglig på den officiella webbplatsen för DxOMark, där du också hittar flera exempel och jämförelser. Nedan hittar du en grafisk sammanfattning av tester som utförts på OnePlus 8.

Källa: DxoMark

Relaterade artiklar

Back to top button