DxOMark belönar stegen framåt för OnePlus 6, men vägen till Gotha är fortfarande lång och ogenomtränglig

Note: We hope you enjoy reading this article: DxOMark belönar stegen framåt för OnePlus 6, men vägen till Gotha är fortfarande lång och ogenomtränglig

Den fruktade domedagen för DxOMark har också anlänt för OnePlus 6, den mest seriösa kandidaten för den bästa smarttelefonen för valuta för pengarna 2018. Om när det gäller prestanda och erfarenhet av användning har de smartphones som OnePlus signerat i flera år mycket lite att avundas den dyrare och ädlare konkurrensen, sul fotografiska sektorn uppkörningen pågår fortfarande. Hur gick det för honom i år?

Låt oss börja omedelbart från totala poängenvilket då är det som är mest kärt för nuvarande och framtida ägare av OnePlus 6: smartphonen har totalt 96 poäng, stänger topp 10 av DxOMark på sista plats, bakom heliga monster som Huawei P20 Pro, Galaxy S9 +, Pixel 2 XL och iPhone X, men jagar också modeller inom dess räckhåll, som Xiaomi Mi8 och Mi MIX 2S. Står vi därför inför ett misslyckande?

Det skulle vara ogeneröst att betrakta det uppnådda resultatet som sådant, eftersom OnePlus aldrig har lagt särskild vikt vid de fotografiska egenskaperna hos den nya smarttelefonen, och troligen reserverat mer markanta förbättringar inom en snar framtid.

Förbättringar som dock har skett påtaglig jämfört med sina föregångare, vilket vittnas av 100 poäng sammanlagt när du tog bildernatack vare en utmärkt autofokus och en utmärkt balans mellan färger och exponering.

Istället videoinspelningvilket bara är totalt 87 poäng och som lider av iögonfallande minskningar i detaljer och inkonsekvenser i skärpa. Sammantaget är den fotografiska sektorn för OnePlus 6 fortfarande bland de bästa på marknaden och tar sig ännu mer lovvärda konturer om vi tar hänsyn till prisskillnad prislista som skiljer den från de flesta av konkurrenterna i ställningen. Hittades fler detaljer på analysen som utförts av DxOMark på denna sida.

Relaterade artiklar

Back to top button