DxOMark bekräftar: Moto G4 Plus är i nivå med iPhone 6s Plus och Nexus 6P

Note: We hope you enjoy reading this article: DxOMark bekräftar: Moto G4 Plus är i nivå med iPhone 6s Plus och Nexus 6P

Vi hade förutsett det i den officiella presentationsartikeln, och nu kommer bekräftelsen med en hel del fotografiska prover och detaljerad teknisk analys. Moto G4 Plus har en fantastisk kamera (84 av 100), särskilt för en smartphone i sitt sortiment, som kan konkurrera, enligt DxOMarkmed mycket ädlare namn.

De Foto i synnerhet de är dess starka sida, med utmärkta detaljer på dagtid (förutom i de mörkare delarna av bilden), och en autofokus alltid snabb och pålitlig. Vid bra ljusförhållanden är brusreduceringen bra och färgerna är levande och behagliga, även om det ibland är lite blåaktiga; i svagt ljus eller inomhus är vitbalansen fortfarande bra. Vissa finns också oregelbundenheter i HDR-aktivering och vitbalans.

LÄS ÄVEN: Xiaomi Mi5 på DxOMark

När det gäller video-vi har en bra stabiliseringoch en bra färg- och vitåtergivning i alla ljusförhållanden.

Bekräftade också godheten i autofokusen, även i videorna, även om de olika stegen är uppenbara i övergången från makro till oändlighet, och under svaga ljusförhållanden är autofokusen inte alltid korrekt; Dessutom kan det under samma förhållanden uppstå en förlust av detaljer och brus i överensstämmelse med ljuskällorna.

Du kan dock hitta alla prover och överväganden i länken till källan, och snart kommer vi också att säga vårt i Moto G4 Plus-recensionen.

Relaterade artiklar

Back to top button