Dubbelkärniga supersmartphones med Tegra 2 från LG 2011

Note: We hope you enjoy reading this article: Dubbelkärniga supersmartphones med Tegra 2 från LG 2011

Att LG är ett respektabelt varumärke i panoramat av Android-märkta enheter är nu klart, och försäljningsdata för Optimus One finns där för att bekräfta det. Det verkar dock som att LG inte tänker sitta på sina lagrar, tvärtom, början av 2011 lovar att bli ganska het!

Om vi ​​säger: Nvidia Tegra 2 dual-core plattform, 8 megapixel bakre kamera med 1080p videoinspelning + främre kamera för videosamtal och 4 ” skärm, allt uppenbarligen drivs av Android (okänd version, men det verkar som om det kommer att finnas kvar praktiskt taget oförändrad jämfört med originalet som gjorts i Google), räcker det för att få det att vattnas lite i munnen eller inte? Om det går som det ska behöver du inte ens vänta så länge, det verkar som att denna pärla kommer att marknadsföras i början av nästa år och i så fall kommer den säkert att sätta sina spår som den första smartphonen med Tegra 2 ombord.

Rykten lägger också till en microSD-kortplats, den vanliga microUSB-porten för anslutning och ett 1500mAh-batteri, och antyder också att dess nuvarande kodnamn är “Star” (hur ska man skylla på honom!?), men ingenting garanterar oss att denna benämning följer med den upp till kommersialisering .

Bara för att reta din gom ytterligare, här är några bilder:

Upphetsad eller förvirrad? Om Android-erbjudandet är på en hög nivå för tillfället kommer fyrverkerier att tillkännages under de kommande månaderna! Vem sa Nexus S???

Källa

Relaterade artiklar

Back to top button