Dubbelkamera och Snapdragon 810 för den möjliga nya toppen av LG kommer i slutet av året

Note: We hope you enjoy reading this article: Dubbelkamera och Snapdragon 810 för den möjliga nya toppen av LG kommer i slutet av året

Dag av rykte på LG: efter de på Nexus 5 (2015) låt oss gå vidare till vad vi kan kalla LG G4 Proäven om båda namnen är långt ifrån definitiva.

LG bekräftade i går att denna nya smartphone kommer i slutet av året, men att den inte kommer att vara en “superpremium”, så ingen metallkropp, som tidigare antagits, och ingen Snapdragon 820, som inte kommer förrän nästa år.

LG G4 Pro skulle därför vara en 5,8” QHD (1 440 x 2 560 pixlar) med Quantum Display (samma som G4), men RAM både vad gäller kapacitet och typ, med 4 GB LPDDR4, och det skulle också höja SoC , upp till den ökända Snapdragon 810.

LÄS ÄVEN: Nexus 5 (2015) från 29 september?

Det mest intressanta är dock den fotografiska sektorn: två bakre sensorerteknik som LG tror starkt på och som skulle vara redo att spela också för att den skiljer sin phablet mer från den eviga rivalen Galaxy Note 5som fortfarande har en av de gamla enkelkamerauppsättningarna.

Dubbelkamera betydde en gång 3D, men vid det här laget har vi sett att de som implementerar det gör det för att ge skärpedjup till bilderna, även om vi knappast skulle definiera det som en revolutionerande gimmick, baserat på vad vi har sett hittills. LG har dock redan gjort ett bra jobb inom fotografering med LG G4, så vi litar gärna på den, så länge det är något fel på denna rapport från Korea.

Relaterade artiklar

Back to top button