Du måste komma på över 4 000 € för att ta hem dessa exklusiva Galaxy S9 och S9+: vågar du? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Du måste komma på över 4 000 € för att ta hem dessa exklusiva Galaxy S9 och S9+: vågar du? (Foto)

Om du är barn till mångmiljon-dollar-magnader och vill köpa en ny Samsung Galaxy S9 eller S9+ utan att spara några kostnader, de nya specialmärkta utgåvorna Verkligen utsökt kan vara precis för dig. Faktum är att det här är skräddarsydda versioner av det nya Samsung-toppsortimentet, med karosser tillverkade med mycket värdefulla material och därför mycket dyrt.

Valet varierar mellan skalen i 24 karats guldde i rosa guld eller platina till 18 karat och omslagen in äkta läder från krokodilmen specialutgåvor finns också med tigrar, lejon Och drakar graverad på den dyrbara baksidan av enheterna. Dessa är just de mest exklusiva och dyra utgåvorna, som kan visa upp all din animaliska anda.

På det tekniska planet förändras dock ingenting. Galaxy S9 som finns tillgänglig i just dessa utgåvor är exakt densamma som du redan kan hitta i butiker i månader, båda i version enda den där Dual sim.

Den enda noteringen att notera är att även med dessa värdefulla ytbehandlingar, stödet till trådlös laddning fortsätter att arbeta.

Har du blivit kär i dessa superlyxiga modeller? Gör dig sedan redo att ge ditt bankkonto ett stort slag, eftersom priserna varierar från 2 300 pund (cirka 2 610 €) upp till en andel 3 700 pund (cirka 4 200 €). Om du vill bli de nya Instagram-stjärnorna och visa dina för världen rikedomsidan för köp av alla modeller finns på denna adress.

Relaterade artiklar

Back to top button