Du kommer aldrig gissa vem som gjorde en Android-smartphone dyrare än iPhone X!

Note: We hope you enjoy reading this article: Du kommer aldrig gissa vem som gjorde en Android-smartphone dyrare än iPhone X!

Panasonic introducerar en ny android handhållen enhettm 5”

Toughbook FZ-T1 är den idealiska lösningen för mobila arbetare som letar efter stil, funktionalitet och effektivitet

Panasonic presenterar idag det nya Toughbook FZ-T1: en robust handhållen enhet för mobila arbetare som behöver en mångsidig enhet, kännetecknad av stil och soliditet. Elegant men kompakt, utrustad med Android operativsystem Och 5” displayär den idealiska lösningen för den mobila arbetsstyrkan som täcker olika roller inom branscher som detaljhandel, hotell, tillverkning, transport och logistik.

Med röst- och datafunktionerfrån integrerad streckkodsläsare och en mängd funktioner, Toughbook FZ-T1 är tillgänglig från lansering med en rad tillbehör; en streckkodsläsare för automatiskt intervall, som kommer ut i början av 2019, kan istället användas inom detaljhandeln för lagerdrift, säljassistans, ordermottagning och köhantering. Den korta och långa streckkodsläsaren gör Toughbook FZ-T1 idealisk för hanteringlageroavsett om de arbetar från en gaffeltruck, under leveranser eller på produktionslinjen. Enheten är också lämplig för behoven hos fältarbetare som är involverade i reparationer och underhåll, för navigering, servicebevis, insamling av dokumentation och lagerkontroll i realtid.

“Den nya Panasonic Toughbook FZ-T1 är ett stort tillskott till vårt växande utbud av robusta Android-enheter”, säger han. Jan Kaempfer, marknadschef på Panasonic Computer Product Solutions. “Detta är en av de mest mångsidiga, snygga och prisvärda handhållna affärsenheterna, byggd på vår erfarenhet som marknadsledare inom robust design och flexibel funktionalitet.”

Två versioner

Panasonic Toughbook FZ-T1 kommer att finnas tillgänglig i två versioner: endast Wi-Fi eller med Wi-Fi och 4G-funktioner för röst och data. Designad för behoven hos den moderna mobila arbetaren erbjuder den hög prestanda tack vare operativsystem Android 8.1 Oreo och al Qualcomm Snapdragon fyrkärnig processormed 2 GB RAM och 16 GB Flash-lagring.

Tunn och lätt

Estetiskt tunn och lätt, på under 240 g, är Toughbook FZ-T1 enkel att använda, samtidigt som den förblir trogen Toughbook-seriens egenskaper: med MIL-STD 810G och IP68-certifieringär resistent mot vatten och damm, är testad för fall från max 1,5 m höjd och kan fungera i temperaturer mellan -10 och + 50C.

Toughbook FZ-T1 är utrustad med en 5-tumsskärm med 10-fingrars pekskärm och skyddande membran, som även kan användas i regn och med handskar eller med en valfri passiv penna.

Alternativ för streckkodsskanning

Den icke-vinklade streckkodsläsaren i Enterprise-klass har två skanningsknappar, en på varje sida, vilket gör den enkel att använda av höger- och vänsterhänta operatörer. Vid lanseringen finns ett valfritt handtag tillgängligt för standard streckkodsläsaren, följt av det för långdistansläsaren i början av 2019: två idealiska tillbehör för operatörer som skannar regelbundet eller på avstånd, till exempel från avlägsna punkter i lagret eller från gaffeltrucken.

Lång operation

Toughbook FZ-T1 är designad för ett helt skift och erbjuder 12 timmars batteritid med funktionalitet hot swapvilket gör att du kan byta ut batterierna utan att avbryta arbetet.

Tydlig kommunikation

För att säkerställa tydlig kommunikation även i bullriga arbetsmiljöer eller till och med på byggarbetsplatser har Toughbook FZ-T1 brusreducerande teknik och högtalare, samt en 8 MP bakre kamera för att underlätta dokumentinspelning.

Ett brett utbud av tillbehör

Som det anstår en multifunktionsenhet är Toughbook FZ-T1 tillgänglig vid lanseringen med ett brett ekosystem av tillbehör tillgängliga för att möta behoven hos mobila arbetare. Förutom handtag för streckkodsläsare erbjuder Panasonic enstaka och flera laddare och vaggor, hölstrade bälten, batteriset, passiva styluspennor och skärmskyddsmembran.

Ledning och säkerhet

För maximal enkel hantering och säkerhet är enheten kompatibel med Panasonic COMPASS 2.0. Panasonic COMPASS (Complete Android Security and Services) erbjuder allt företag behöver för att distribuera och hantera Panasonic robusta Android-enheter. Den har utformats för att dra nytta av den flexibilitet som Android-operativsystemet erbjuder, och säkerställer att Panasonic-enheter är redo för företag när det gäller applikationer, hantering och säkerhet.

Panasonic-enheter har också Google Mobile Services (GSM), en uppsättning Google-applikationer och API:er som hjälper till att stödja funktionalitet mellan enheter. Apparna fungerar tillsammans och kontinuerligt för att säkerställa en tillfredsställande användarupplevelse från första användningen.

Pris och tillgänglighet

Panasonic Toughbook FZ-T1 med Wi-Fi-funktionalitet kommer att finnas tillgänglig från augusti 2018, med ett rekommenderat pris för baskonfigurationen på 1 270 € + moms, medan modellen med 4G röst- och datafunktionalitet kommer att finnas tillgänglig från september 2018. med en rekommenderat pris för grundkonfigurationen på 1 350 € + moms. Båda kommer att vara tillgängliga i hela Europa med en standard 3-års garanti.

Relaterade artiklar

Back to top button