Du kan också klämma in nästa Google Pixel 3 och Pixel 3 XL: här är bevisen (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Du kan också klämma in nästa Google Pixel 3 och Pixel 3 XL: här är bevisen (foto)

Under den senaste perioden har informationen om kommande smartphones tjocknat Tillverkad av Google, Pixel 3 och Pixel 3 XL som med största sannolikhet kommer att presenteras i oktober och som vi redan har fått en visuell glimt av. Idag återvänder vi för att prata om det eftersom vissa bevis har dykt upp som skulle säkerställa fungera pressa även på nästa Google-enheter.

Funktionen som tillåter aktivering av Google Assistant, av stum aviseringar, larm, aviseringar och samtal via “klämma“av smartphonens kanter, sett på den tidigare generationen av Pixel och de två senaste smartphones HTCupptäcktes i Android P Beta 2-koden. Närmare bestämt en kodklass, som kallas “WakeMode“, relatera till”Elmyra“, kodnamnet för Active Edge finns på Pixel 2.

När det gäller den sist nämnda klassen, en metod som avser hanteringen av klämgestsom tydligt hänvisar till kodnamnen “Crosshatch“och”Blå linje“(se referensen som visas i galleriet), som redan i stor utsträckning har kopplats till nästa Pixel 3.

Den sista men inte minst ledtråden är den som observerats av en XDA-användare som testar en prototyp av Pixel 3 XL, som har kände vibrationen av enheten efter att ha begärt den på sidoramen. Vi upprepar att all information som rapporteras ska beaktas inofficiellmen vi kommer säkert att veta mer inom en snar framtid.

Relaterade artiklar

Back to top button