Du kan nu uppdatera din iPhone och iPad till iOS 14.1 och iPadOS 14.1

Apple släppte några veckor de nya versionerna av sina operativsystem. IPhones kan nu uppdateras till iOS 14 och iPads till iPadOS 14. Nu kommer en ny uppdatering för att lösa de små buggarna i den tidigare versionen och lägga till kompatibilitet med iPhone 12 och 12 Pro, som kommer att säljas den 23 oktober. Alla nyheter om iOS 14.1 och iPadOS 14.1 och hur man uppdaterar.

Både iOS 14.1 och iPadOS 14.1 fokusera på att korrigera buggar som hittats i tidigare versioner. Bland dem ett problem som påverkade användare av Mail-appen och som fick aliaset att ändras när de skickade ett e-postmeddelande. Det löser också olika problem som orsakas av wdigets, till exempel storleksfel när du drar widgets och mer.

Dessutom har nya funktioner också lagts till, csom möjligheten att redigera och spela upp HDR-10-kompatibel video på iPhone 8 och senare, inklusive den nya iPhone SE. Denna nya version har också de nödvändiga tilläggen för den nya iPhone 12 och 12 Pro, till exempel de nya skärmanimationerna orsakade av MagSafe-tillbehör.

Så här uppdaterar du till iOS 14.1 och iPad OS 14.1

Uppdateringen är nu tillgänglig för alla stödda iPhone- och iPad-modeller. Om du hade iOS 14 eller iPadOS 14 kan du uppdatera den här nya versionen, som har en ungefärlig vikt på 500 MB på iPhone och 400 MB på iPad.

För att uppdatera måste du bara gå till inställningarna på din iPhone, välj på “Allmänt” och klicka på avsnittet Programuppdatering. Där visas den nya versionen för att ladda ner och installera. Kontrollera att du har tillräckligt med batteri och lagringsutrymme för att ladda ner den nya versionen.

Oroa dig inte om det fortfarande inte visas, det kan ta några minuter.

Relaterade artiklar

Back to top button