Du kan nu lösa in den här nya koden i Pokémon GO Store –

Även om spelet såg en betydande nedgång i antalet spelare kort efter att det skapades, så Niantic behövde lägga till nytt innehåll, är det idag ett spel som spelas av många spelare varje dag och som har implementerats med ett stort antal funktioner, vilket orsakar många uppgifter att slutföra förutom att fånga Pokémon.

Covid-19-pandemin har varit stort problem för det här spelet, eftersom hela världen var tvungen att hålla sig inomhus när nyckelprincipen i detta spel är att gå ut för att hitta Pokémon, skaffa föremål och ta kontroll över gym.

Funktioner födda av pandemin

Niantic har lagt till nya funktioner som avgjorde många av dessa problem. Till exempel har de fördubblat radien med vilken du kan vrida poke pads eller slåss på gym. De lade också till väskor i butiken för ett mynt (när dessa paket är dyrare), vilket gav många viktiga föremål.

En annan funktion har funnits i butiken sedan lanseringen av spelet, men har varit i stort sett oanvänd tills nyligen, nämligen: använd kampanjkoder i affären. Det finns många spelare som bodde i avlägsna områden snarare än i centrum, och även om de fördubblade sitt utbud hade de inte en chans att få saker från pokerstopp eller gym.

Pokémon GO

Därför började Niantic med jämna mellanrum skapa koder så att de kunde användas av alla spelare och så att de kunde få sådana saker som Poke Balls, Berries eller Lucky Eggs, bland annat.

Hur löser jag in en kod?

Efter denna situation började Niantic använda mycket fler koder och igår Samsung tillkännagav ett partnerskap med Pokémon Go där kosmetiska föremål kan erhållas för vårt folk som ett resultat med hjälp av koden.

Att lösa in koden är väldigt enkelt: vi kommer in i Pokémon Go och går till butiken. Väl där går vi hela vägen ner och det kommer ett avsnitt som säger “Kampanjer” bredvid fönstret som låter oss skriva koden vi vill ha. I det här fallet kommer vi att skriva koden KUAXZBJUTP3B7 och vi kommer att få en T-shirt och en keps helt gratis, med vilka det kommer att vara möjligt att personifiera vår karaktär.

Sneakers, en ny Galaxy A Series-inspirerad look är nu tillgänglig! Lös in denna specialutgåva avatar nu i Pokémon GO med koden: KUAXZBJUTP3B7 https://t.co/z8lQE4RNxABild

Detta är utan tvekan stor gest från Niantic, så att spelare får gratis föremål, oavsett om det är kosmetika, som i det här fallet, eller andra som är mer användbara när de ska fånga Pokémon.

Relaterade artiklar

Back to top button