Du kan nu aktivera Flash Mode för kalla krigets zombier –

Vi kommer att behöva vänta tills imorgon för att helt komma in i den andra säsongen av det kalla kriget och krigszonen. Tillsammans med det kommer nya lägen, vapen och ett nytt stridspass, men om du vinner dem kan du och vill ta en titt på dem så snart som möjligt, vi lämnar dig med en metod som hjälper dig att lära dig den nya blixten läge där du kommer att attackeras av vågor av zombies …

Hur man spelar Outbreak Before Time

Tricket är ganska enkelt eftersom tanken är att skapa ett lokalt spel genom att välja Rostock spelläge … För att göra detta måste du vara frånkopplad från Internet, eftersom du på detta sätt kan välja ett personligt kort, som om du skulle spela ett lokalt spel. Och naturligtvis, eftersom den senaste uppdateringen inkluderade alla ändringar som kommer att tillämpas officiellt imorgon, kan vi välja det här läget för att testa det direkt.

Du bör följa dessa steg:

  • Uppdatera Cold War till den senaste tillgängliga versionen. Du kommer att känna till uppdateringen när du omedelbart ser en bild av Naga, den nya skurken från säsong 2, på laddningsskärmen.
  • Efter uppdateringen, koppla från Internet och starta spelet. Du kommer inte att kunna spela online, men det är inte vad vi letar efter.
  • Kör kalla krigets zombieläge
  • Välj ändringsläge i spelstartmenyn.
  • På nästa skärm måste du välja utbrottsläge, och när du gör det får du förmodligen ett meddelande som säger att detta kommer att tvinga dig att ändra kartan (utbrottsläget används bara på 3 kartor)
  • I Change Card kan du välja ett av de tre tillgängliga korten i Brota: Hand, Alpine och Head.
  • Välj Starta spel och njut

Du kommer att spela ensam, men du kommer att spela

Ja, du kommer att spela helt ensam på alpina, Ruka och Golova kartorna, men hey, du kommer att känna hur det är att bli jagad av zombies på dessa enorma kartor. För att spela med en vän eller andra personer över Internet har du inget annat val än att vänta tills imorgon, men nu kan du åtminstone öva och upptäcka de bästa hörnen av varje karta.

Relaterade artiklar

Back to top button