Drömmer du om Google-broschyren? Så här kan Pixel Fold se ut

Låt oss gå tillbaka till att prata om ett ämne som har hettats upp mycket de senaste veckorna: den Google foldout. Efter ryktena på skärmen och även de om ankomsten av en andra vikning, är det dags att ta en titt på vad Pixel Fold som Google har i beredskap kan vara.

De bilder i galleriet är renderingar gjorda av en onlinedesigner i samarbete med LetsGoDigital. Bilderna är inspirerade av både a patent arkiverat av Google och nyligen publicerat av USPTO USA och båda på baksidan av Pixel 6. Renderingarna visar en modulärt gångjärnmedan enheten är på kommer profilen att integreras magneter för att säkerställa snabb och stabil stängning.

Patentet det säger väldigt lite om de troliga tekniska specifikationerna av denna enhet, eftersom den är särskilt centrerad på den tekniska aspekten av gångjärnsdesignen. Ryktena som hittills har dykt upp online tyder på den troliga närvaron av en SoC Tensoreller processorn som utvecklats i egen regi av Google som vi kommer att hitta även på Pixel 6.

Alternativt är det inte uteslutet att det kommer att finnas en processor Exynos.

Vi förväntar oss den vanliga soliditeten hos fotografiska sektornäven tack vare Googles mjukvaruimplementeringar, som tidigare de gjorde definitivt skillnad jämfört med konkurrenterna.

I nuläget finns det kvar allt väldigt nyanserat om den officiella presentationen. Pixel 6 kommer att presenteras på 19 oktober, och vi förväntar oss att åtminstone en av de två ryktade Google-broschyrerna kommer fram vid detta tillfälle. Priset förblir samma nyans, förvänta dig i alla fall viktiga siffror över 1 500 euro.

Relaterade artiklar

Back to top button