Dreame XR sladdlös dammsugare är halv prisrabatt för Singles Day

Krediter: Dreame

De Singeldag 11.11 är nästan över oss (och vi är redo för vårt live-maraton) och under tiden strömmar allt fler intressanta erbjudanden ut. Den sladdlösa dammsugaren Dreame XR – Xiaomis historiska partnermärke, nu synonymt med kvalitet – är en avancerad lösning som syftar till att erbjuda en kvalitetsupplevelse och nu blir prisvärd för alla tack vare dettaflash-erbjudande i samband med singelfesten!

Dreame XR: Den premium sladdlösa dammsugaren sjunker i priset för Singles Day

drömma xrKrediter: Dreame

När det gäller trådlös dammsugare, Dyson det har alltid dominerat marknaden. Men de senaste åren har vissa kinesiska tillverkare som Fortuitous, RuiMei och Jimmy gått in på detta område, och de växer snabbt, förnyar och överträffar varandra. Och det hittar sitt eget utrymme bland de viktigaste varumärkena i branschen Dröm, med lösningar för alla smaker: från modellen V9P med enkla funktioner al V11 avancerade, många enheter för alla budgetar. Och om du letar efter en trådlös dammsugare, Singel Dag är rätt tillfälle att ta hand om Dreame XR .

drömma xrKrediter: Dreame

Rengöringseffektivitet och autonomi förbättras tack vare ett nytt MES-system med sugkraft på 140AW och en användningstid på upp till 60 minuter (batteriet är ett 2500 mAh), alla med låg ljudnivå (68 dB). MES-systemet är beroende av fyra motorer med intelligent kylteknik för att erbjuda mer kraft under användning: upp till 450W Och 100 000 varv per minut.

Det finns också ett avancerat filtreringssystem (med filter HEPA uppladdningsbara) och olika Tillbehör i förpackningen – inklusive en borste för golv och mattor, hjälper en rulle till att rengöra golven – för att optimera rengöringen.

Priset på cyklondammsugaren Dreame XR kommer ner till 172,7 € i anledningen av Singles Day: nästan hälften av försäljningspriset och det är inte säkert att det inte finns några leverantörskuponger. Kampanjen kommer att finnas tillgänglig den 11 november och här hittar du sidan avsedd för produkten, tillgänglig på AliExpress med mycket frakt från europeiska lager.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button