Dreame T20 är nära det bästa priset någonsin: ett oslagbart tillfälle

Efter debuten på Indiegogo och den omedelbara framgången på crowdfunding -plattformen, den trådlösa cykloniska dammsugaren Dreame T20 tillbaka in erbjudande till ett superpris på Banggood, nästan på alla tiders låga nivå med denna kupong.

Dreame T20 rabattkod: den trådlösa dammsugaren erbjuds på Banggood

Makt och autonomi

Dreame T20

Det kinesiska företagets partner till Xiaomi var huvudpersonen i en betydande investering, ett tecken på märkets betydelse när det gäller tillbehör till rengöring. Hans senaste skapelse är Dreame T20, en sladdlös dammsugare som inte kommer att tillfredsställa även de mest krävande. Enheten erbjuder kraftfull prestanda, med ett sug på 150 AW och upp till 70 minuter autonomi. Batteriet är avtagbart och laddningsbasen kan driva upp till två enheter samtidigt (vi påpekar att det bara finns ett batteri i paketet).

Funktionalitet och funktioner

För första gången innehåller T20 en självdetekteringsläge som automatiskt justerar sugkraften efter materialet i området som ska rengöras. Detta läge justerar självständigt sugkraften och ökar effektiviteten i vissa områden, till exempel när du passerar över mattan. Efter att ha återgått till golvet minskar enheten automatiskt suget.

Dreame T20 -borsten har en V-formad struktur som effektivt skjuter smutsen mot det centrala området, eliminerar rester från rullarna och suger dem direkt in i luftintagen med en liten tandkam. Detta är en spännande lösning som effektivt löser problemet med trassligt hår. Om du fortfarande tvivlar kan du kontakta vår recension av produkten.

Dreame T20 erbjuds med rabattkod

Om du är intresserad av den cykloniska dammsugaren Dreame T20, nedan hittar du länken till köpet som erbjuds med rabattkod och leverans direkt från Europa.

Xiaomi DREAME T20 cyklonisk dammsugare 25000 PA | Banggood

⭐️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss i dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button