Dreame T10: dammsugaren befinner sig på det nya bottenläget från Europa

rabattkod dreame t10 kupongerbjudande xiaomi cyklon dammsugare

Vi invaderas bokstavligen av smarta apparater, med våra hem som nu är praktiskt taget rena men också smarta. Men inte alla modeller har ett attraktivt pris och därför en lösning som den trådlösa cyklondammsugaren Dreame T10, produkt från partner till Xiaomi, det kan vara mycket attraktivt med tanke på erbjudandet med rabattkod som leder det till historiskt lågt upp Edwaybuy och den gratis frakt från Europa.

Dreame T10: dammsugaren som erbjuds till en låg nivå med rabattkod på Edwaybuy

Designen är nu nästan en industristandard med en kroppslig central kärna där motorn sitter och en aluminiumkonstruktion längs hela dammsugaren upp till rullborsten. Vi pratade om motorn och den nya Dreame T10 är utrustad med modul från 400W, som assisteras av batteriet från 2500 mAh med en autonomi på upp till 60 minuter (i standardläge). Sugkraften är från 120 AW, medan trycket går upp till 20 Kpa. Bara för att suga, de är bra 3 justerbara lägen.

rabattkod dreame t10 kupong erbjudande xiaomi cyclonic dammsugare 2

De filtrera som fungerar genom att samla damm är av teknik HEPA, samlas sedan helheten i behållaren från 0,6 l. Med gruppdammsugaren Xiaomi Det är dock inte bara möjligt att rengöra golvet, men du kan komma var som helst T10 2-i-1, lossa den centrala strukturen och fästa de olika tillbehören som ingår. Filtret och tillbehören kan sedan enkelt tvättas med vatten. Om du är nyfiken på att upptäcka det i varje detalj kan du dock konsultera recension tillägnad.

Hittacyklon dammsugare av gruppen Xiaomi Dreame T10 omedelbart erbjuds till en heltidsnivå tack vare rabattkod tillägnad Edwaybuy till det stora priset av 169,9 €. Plus, med snabb gratis frakt från Europa det kommer fram till ditt hem på mycket kort tid.

Dreame T10 | Edwaybuy

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button