Dragon Quest Tact, ett taktiskt RPG-spel för iOS och Android nu tillgängligt –

Dragon Quest Tact kommer till iOS och Android

Dragon Quest-serien är välkänd för alla fans av RPG- eller RPG-genren. Sedan många år tillbaka har den erbjudit titlar som mestadels är populära bland kritiker av fackpressen, såväl som bland användare som i slutändan är riktigt viktiga för deras skapare eftersom det är de som gör det. de köper.

Nåväl nu kommer Dragon Quest Tact, taktiskt RPG som efter den tidigare lanseringen i Japan nu finns i andra länder också. Så både användare som använder iOS-enheter som iPhone eller iPad via Appvalley, som alla andra med Android, kan nu njuta av det.

Allt du behöver göra är att gå till Apple eller Google Store och ladda ner det till din enhet. Något du kan göra från följande länkar:

Vad är Dragon Quest Tact

Square Enix baserat spel Dragon Quest saga Detta är ett gratis taktiskt RPG-spel … Det betyder att du inte behöver betala för att spela, även om det naturligtvis kommer att finnas alternativ och en rad incitament för att uppmuntra dig att göra det. Men det är ingen förutsättning för avancemang i mästerskapet. Ja, du kommer att få några fördelar, och om du blir väldigt involverad i spelet kommer det att kompensera dig. Vi pratar dock om ett spelsystem.

Som ett taktiskt namn måste vi här möta ett antal turbaserade strider där vi på ett intelligent sätt kommer att behöva hantera vår armé av många monster från Dragon Quest. Det är här som en av spelets huvudattraktioner finns.

Medan vi kämpar vår trupperna kommer att gå upp i nivå och det skulle logiskt sett betyda att de utvecklas och att vi kan möta starkare motståndare. Naturligtvis, få inte panik, för trots Tactics-efternamnet är det inte svårt för en mindre erfaren spelare. Även om detta inte betyder att för de med erfarenhet är detta något väldigt enkelt. I själva verket gör spelupplägget och balansen som uppnåtts av Square Enix den idealisk för både nybörjare och kännare av genren.

Med flera spelalternativ, från Äventyrsläge till olika dagliga uppgifter, veckovisa och till och med säsongsbetonade evenemang, har du alltid något att göra. Och allt detta utan överansträngning, om du bara vill kunna tillbringa din fritid vid vissa tider.

Ett spel som lockar till spel och grafik

Dragon Quest takt är ett av de spel som folk gillar för sin grafiska del, väldigt färgstarka och med karaktärsdesign som fans av Akira Toriyama alltid älskar, men det här fängslar med sin spelbarhet.

Square Enix har uppnått ett mycket slående sätt att presentera en viss genre för nästan alla användare med detta spel. Att kunna spela gratis uppmuntrar dessutom alla att prova ännu mer.

Så om du redan har varit ett Dragon Quest-fan kommer du att älska det här nya erbjudandet för mobilen. Och om inte, prova det, för det är mycket troligt att du kommer att göra det.

Relaterade artiklar

Back to top button