DOOGEE Y6 landar på marknaden för 100 €, men bara för de första 100 köparna! (Foto och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: DOOGEE Y6 landar på marknaden för 100 €, men bara för de första 100 köparna! (Foto och video)

Det kinesiska företaget DOOGEE presenterar idag sin nya modell DOOGEE Y65,5-tums smarttelefon på nybörjarnivå. Enheten har några riktigt intressanta funktioner, somHiFi-ljud med SmartPA – som förstärker ljudet och minskar distorsioner – enhandslägeoch en fingeravtryckssensor med 6 funktioner för att styra kamera, bildgalleri, upplåsning, musik, video och applås.

Som framgår av specifikationerna, modellen i färg Piano svart den sticker ut från de andra inte bara för en särskilt intensiv och glänsande färg, erhållen med en komplex process, utan framför allt för att det är den enda versionen som har 4 GB RAM Och 64 GB internminne.

Förutom Piano Black finns DOOGEE Y6 tillgänglig i färger Shimmer Gold, Glacier Silver, Moonlight Blue och Matte Black. Förbeställningar har redan börjat på denna adress, och för de första 100 köparna blir priset 99,96 €. Om du vill ha mer information om enheten kan du konsultera den officiella webbplatsen.

Relaterade artiklar

Back to top button