Donald Duck spricker på din Galaxy S9 och S9 + tack vare uppdateringen av Emoji AR (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Donald Duck spricker på din Galaxy S9 och S9 + tack vare uppdateringen av Emoji AR (foto)

För alla AR Emoji-fans, de animerade emojierna i förstärkt verklighet tack vare Samsungs AR-plattform (som i sin tur är baserad på ARCore) kommer goda nyheter med uppdateringen som introducerar karaktären av Kalle Anka (Kalle Anka internationellt) i det tillgängliga paketet.

Detta är den tredje Disney-karaktären som Samsung lägger till i paketet Musse Pigg & Vänner AR Emoji efter Musse och Minnie och förhoppningen är att det ska fortsätta med tillägg av de andra karaktärerna som Pluto och Långben. Paketuppdateringen kan göras direkt via kameraappen eller Galaxy Apps. Vi lämnar er bilderna Galleri för att få en första uppfattning om hur Donald Duck ser ut på den nya toppen av Samsung-sortimentet.

Samsung lovade det kommer att fortsätta för att lägga till nya karaktärer i AR Emoji-paket, till exempel de de Superhjältarna Och Frysta. Vi återkommer för att uppdatera dig så snart DISney AR-familjen på de nya Samsung-enheterna expanderar.

Relaterade artiklar

Back to top button