Dolda Android 12-funktioner vi älskar –

Android 12 är ett helt annat operativsystem än den nuvarande versionen Google, programvara. Den nya uppdateringen innehåller nya funktioner som ett helt omdesignat systemgränssnitt genom Material You, men lägger också till nya integritetsfunktioner, aviseringshantering eller möjligheten att arbeta med nya mediefilformat.

Men det vi brukar gilla är precis vad Google är tyst om. Det vill säga alla dessa funktioner som företaget inte avslöjade, men som vi fördjupar oss i betaversionerna av operativsystemet som vi redan kan hitta. Dessa dolda funktioner ganska okända för allmänheten, men de blev kära i oss.

Android 12

Och naturligtvis kommer de att göra det mot dig också, så snart du kan uppdatera din smartphone.

Dolda funktioner i Android 12

När uppdatera som Android 12 Det kommer att finnas hundratals nya funktioner på marknaden som varumärket inte kan uppbåda. Märkligt nog är de som tillverkaren brukar skryta om oftast minst iögonfallande för användarna. Om vi ​​dyker djupare in i de funktioner som inte har deklarerats, som kan nås genom att dyka djupt in i uppdateringen, finner vi bra nyheter sådana som ett dedikerat spelläge i Android 12, mer kontroll över aviseringar eller ett mycket bekvämare sätt att använda din telefon.

  • Aviseringshistorik : Om du tar bort aviseringar utan att vilja, i nuvarande versioner av Android måste du byta till appar från tredje part för att hitta “logotypen” för de förlorade varningarna. Detta är nu inkluderat i operativsystemet som en historik, som samlar in de senaste aviseringarna de senaste 24 timmarna. Den nås från botten av kontrollcentret.
    historiska notiser
  • Uppdaterat enhandsläge: Det nya enhandsläget flyttar den övre halvan av skärmen till botten, vilket gör det lättare att komma åt kontrollcentret, meddelandefältet och andra appar överst på skärmen. Skrivbord. Du kan slå på den genom att gå till Inställningar> System> Gester> Enhandsläge.
  • Automatisk översättning av applikationer : Precis som Google Chrome låter dig ändra språket på webbsidorna vi besöker, översätter Android 12 automatiskt appar från ett annat språk till spanska så fort du öppnar det.
  • Dolt “spel”-läge : I likhet med vad andra anpassningsnivåer redan erbjuder, har den senaste Android ett spelläge som kan aktiveras från en rutt som möjligen är för komplex: Inställningar> Meddelanden> Stör ej> Inställningar> Spelläge. Härifrån kan du justera bildrutor per sekund som kommer att visas på skärmen, spela in skärmen, streama dina spel eller ställa in mobilvarningar.
    Android 12
  • Adaptiv kommunikation : Android 12 i Wi.Fi- och nätverksalternativ låter dig växla mellan 5G, LTE och Wi-Fi för att spara batteri. Den förstår nu också användningsfall, som när vi använder Android Auto eller när vi är mitt i ett spel. Detta är en funktion som för närvarande finns på Google Pixel, men som kan utökas till fler enheter.

Relaterade artiklar

Back to top button