Displayen på Huaweis hopfällbara smartphone? Du kanske ser det i den här videon som kommer att förvåna dig (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Displayen på Huaweis hopfällbara smartphone? Du kanske ser det i den här videon som kommer att förvåna dig (video)

Flera gånger har vi pratat om stora tillverkares hypotetiska framtida hopfällbara eller flexibla smartphones, och idag återvänder vi till ämnet för att visa dig skärmen som skulle kunna använda Huawei för slå i tid även Samsung i kampen om den hopfällbara smartphonen.

Enligt vad vissa kinesiska medier rapporterade skulle Huawei investera mycket, i ekonomiska termer, för att bygga och lansera en hopfällbar enhet före Samsung. Det sydkoreanska företaget har alltid ansetts bland favoriterna i detta lopp främst på grund av att själv producerar displayer. Korten på bordet de kan ha ändrats från inträdet av Beijing Oriental Electronics (BOE), den kinesiska tillverkaren av OLED-paneler, som också har fokuserat på produktion av skärmar till nästa iPhone.

Detta kinesiska företag skulle kunna väljas av Huawei som tillverkare av skärmar för hans nästa hopfällbara smartphone. I den video- som du kan se längst ner i artikeln du har ett exempel på potentialen som erbjuds avteknisk innovation av BOE-produkter.

Den viktigaste frågan är att utvärdera hur mycket det är bekvämt att designa och marknadsföra en flexibel smartphone, förutom displayen, måste alla hårdvarukomponenter beaktas för att göras kompatibla med böjningen av huvudstrukturen. Detta är av grundläggande betydelse för att skapa en produkt som, förutom att vara estetiskt tilltalande, är det också funktionell. Låt oss också veta vad du tycker, tiden är mogen?

Relaterade artiklar

Back to top button