Disney Pixar Cartoon Filter för Instagram, TikTok eller Snapchat –

Ny Snapchat-objektiv kallad Tecknad 3D-stil , erövrar alla applikationer och sociala nätverk och rankas högt i Spotlight. Den lanserades i torsdags och det var under helgen som användningen började skjuta i höjden. Sedan den dagen har över 215 miljoner människor på Snapchat interagerat med det här objektivet, för totalt 1,7 miljarder visningar.

Filtret är en hit på nätverk

Ett illustrativt exempel på detta originalfilter finns i modellen. Alexis Ren som använde ett filter för att ladda upp en video där hon sjunger låtar från Tangled och där hennes ansikte helt förändrades för att se ut som huvudpersonen i filmen eftersom hon också är blond.

@alexisren

det är tydligt att gud skapade detta filter

♬ originalljud – Alexisren

Filtret fungerar med alla typer av människofigurer, inklusive jämna ramar. I nästa tweet kan vi se hur filtret appliceras på Mona Lisa själv och andra kända målningar och gifs.

Bild

Hur man använder Disney-filter på Snapchat

För att tillämpa ett filter på Snapchat behöver vi bara gå till det filtret länk för att öppna den på Snapchat … Vi kan också söka efter det direkt från själva appen genom att söka på “Cartoon 3D Style” i karusellen. Därifrån kan vi enkelt spela in och spara.

Efter att ha sparat kan vi gå till appen vi vill ha som Instagram eller TikTok. Vi kan lägga till musik från Snapchat eller Instagram.

Filtret fungerar med hjälp av AI utbildad av GAN som anpassar sig i realtid till vårt ansikte, liknande det som används för att modifiera och blanda våra ansikten med andra karaktärer med hjälp av deepfake-appar. Så filtret använde många Disney-ansikten som ett träningspass för att göra ändringar. Snapchat-linser Till skillnad från filter, använd förstärkt verklighet för att förvandla oss.

Detta är det tredje tecknade filtret som Snapchat lanserar i sin app. Den första var Cartoon Face i augusti 2020, följt av Cartoon. Nu finns det Cartoon 3D Style, som också låter oss välja mellan två genrer där män sätter öronen över håret.

Relaterade artiklar

Back to top button