Din smartphone kommer förmodligen inte att vara certifierad för Daydream

Note: We hope you enjoy reading this article: Din smartphone kommer förmodligen inte att vara certifierad för Daydream

Kom igen, gör inte det där sorgliga ansiktet. Å andra sidan var det att vänta: en plattform som just presenterats för virtuell verklighet som förmodligen kommer att fungera fullt ut om månader och månader skulle knappast ha varit kompatibel med din enhet.

är exakt Clay Bavor, chefen för avdelningen för virtuell verklighet på Google, för att bekräfta detta utan alltför mycket tvekan i en intervju. Din nuvarande enhet, dock utrustad med hårdvara övre delen av intervalletkommer den med största sannolikhet inte att uppfylla de standarder som tekniken ställer.

Men hur, för bara några dagar sedan sa Google att det räckte med en Nexus 6P för att utveckla innehåll för Daydream, säger du. Det är lätt att förstå att detta råd helt enkelt härrör från det faktum att 6P för tillfället är Googles kraftfullaste Nexus, och att den knappast kunde ha rekommenderat något annat.

Om du också tänker på att företag som Huawei redan har meddelat att de vill lansera Daydream Ready-enheter under de kommande månaderna, och att de går in på scenen 4K-skärm som skulle kunna erbjuda en bättre visuell upplevelse för virtuell verklighet, är det lätt att se varför dina nuvarande smartphones inte är och inte kommer att vara redo för Daydream.

Relaterade artiklar

Back to top button