Dimensioner och egenheter hos Galaxy S6, markerad igen tack vare ett omslag (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Dimensioner och egenheter hos Galaxy S6, markerad igen tack vare ett omslag (foto)

Galeotta var omslaget och vem designade det. Låt oss hoppas att Dante inte blir sårad om vi tillåter oss att parafrasera det för att prata om ännu en nyhet om Galaxy S6återigen ansluten till ett skal för nästa topp i Samsung-sortimentet.

Från skisserna av omslaget är det faktiskt möjligt att stjäla vad som i teorin borde vara måtten på Galaxy S6: 143,52 x 70,70 x 7,19 mm. Bara för att göra en jämförelse mäter Galaxy S5 142 x 72,5 x 8,1 mm, så vi skulle ha en lite längre smartphone, men smalare och tunnare, vilket tyder på att skärmen har gjorts ännu mer kant till kantmen att dess dimensioner alltid kretsar runt 5,1 ”.

LÄS ÄVEN: Nya bekräftelser för en Galaxy S6 “lika lätt som en Nexus”

Hålet för den bakre kameran liknar alla de som setts hittills, medan vi på toppen har två öppningar som förmodligen är för ljuduttag Och infraröd port.

De tre hålen längst ner är lite mer mystiska, men om vi fick gissa skulle vi säga: dörr mikro USB i centrum (rabatterat), högtalare till höger och fäste för de speciella bakstyckena till vänster.

De strömknappen det ska äntligen vara på höger sida, medan vi på vänster sida ska hitta volymvippasom ser ut att bestå av två separata nycklar och inte en enda som har hänt hittills.

Galaxy S6 som tycks lösgöra sig mer och mer från det förflutna lite i allt: vi får se om den kommer att leva upp till förväntningarna.

Relaterade artiklar

Back to top button