Digitimes: Google Pixel-sändningar bör nå 3-4 miljoner i slutet av året

Note: We hope you enjoy reading this article: Digitimes: Google Pixel-sändningar bör nå 3-4 miljoner i slutet av året

Google Pixel och Pixel XL har varit verklighet i några dagar, och även om de ännu inte är förutsedda för vår marknad, kommer de första försäljningsprognoserna redan. Enligt Luke Lin, senior analytiker av Digitimes Research förväntas pixlarna nå i 3-4 miljoner enheter levererade inom slutet av året.

Tänk på att smartphones bara kommer att säljas in USA, Kanada, Australien, Storbritannien, Tyskland och Indien (förbeställningar från 13 oktober), där de kommer att finnas tillgängliga mer eller mindre mot slutet av månaden, så i slutändan är det drygt två månaders marknadsföring.

I sig är de löjliga figurer i jämförelse med rivalen iPhone (för vilka uppskattningarna är 20-30 gånger högre), men inte så låga när vi tar hänsyn till kostnaden för smartphones, försäljningsvolymerna för andra Android-tillverkare och de relativt få marknaderna där Pixels kommer att finnas tillgängliga. Tvärtom, dessa förefaller oss vara för högaallt övervägt.

Vem kommer att ha mest nytta av det är förmodligen HTC, eller företaget som fysiskt producerade de två smartphones, med tanke på att Pixels kunde representera upp till 40-50% av alla HTC-leveranser under andra halvan av 2016; vilket ger dig en annan uppfattning om det fula vattnet HTC befinner sig i, men det är en annan historia.

Relaterade artiklar

Back to top button