Detta skulle vara specifikationerna och designen för Huawei Mate 20 Lite

Vid denna tidpunkt i spelet är det en öppen hemlighet att Huawei arbetar med en ny generation av en annan linje flaggskepp. Vi hänvisar till Mate 20 och dess Pro-variant, men det verkar som om det kommer att finnas ett tredje alternativ här, med hänvisning till en (förmodad) Mate 20 Lite.

Just denna sista mobil är centrum för nyheter sedan hans passage genom TENAA har just läckt ut, en kinesisk tillsynsmyndighet.

Tack vare det de “slapp” så mycket gör som dina specifikationer. Därefter berättar vi vad den här terminalen handlar om, som verkar riktad mot det övre mellersta intervallet.

Huawei Mate 20 Lite … även om “Lite” inte försöker ha något

Måtten på Mate 20 Lite skulle vara 158,3 × 75,3 × 7,6 millimeter och dess vikt kommer att vara 172 gram.

Skärmen kommer att ha betydande 6,3 tum vid 2340 x 1 080 pixlar upplösning. Som en följd av detta bildförhållandet kommer att vara 19,5: 9. Med andra ord kommer vi att uppskatta a hack.

Processorn syftar till att vara HiSilicon Kirin 710. Vi pratar om en åttakärnig SoC som körs på 2,2 GHz. Låt oss se ARM Mali-G5 GPU hålla det företag säkert.

Ska bära 6 GB RAM och 64 GB ROM. Det finns inga detaljer om en MicroSD-kortplats.

Bakom kommer vi att ha dubbel huvudkamera. En av hans linser är 20MP och den andra 2MP. Y på framsidan kommer det också att finnas två sensorerEndast här har en 24MP och den andra 2MP.

Batteriet skulle ha 3.650 mAh och operativsystemet kommer att vara Android 8.1 Oreo, även om det troligen täcks av EMUI 8.2.

Slutligen kommer det att finnas minst en variant i svart färg av denna Huawei Mate 20 Lite.

Eftersom det redan har certifierats i TENAA, med foton och detaljerade egenskaper, förväntas det att dess officiella presentation kommer att ske på kort sikt. Kanske kommer den kinesiska tillverkaren att besluta att lansera hela Mate-sortimentet i år tillsammans och samtidigt.

Källa: GSMArena

Relaterade artiklar

Back to top button