Detta skulle vara den första praktiska videon av Black Shark och dess konstiga design (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Detta skulle vara den första praktiska videon av Black Shark och dess konstiga design (video)

Xiaomis nya Black Shark borde nu vara ganska nära den officiella presentationen, men för närvarande finns det fortfarande många tvivel om dess design. För att ge oss några fler ledtrådar idag kommer en ny mycket kort video- praktisksom skulle visa spelsmarttelefonen av Svart haj i alla vinklar.

Vad du kan förstå på bilderna verkar det som att enheten har en kropp i metall, utan varumärket Xiaomi men med Black Shark-logotypen. Kroppen verkar tjock, ett tecken på att man kan gömma sig inuti stort batterimedan skärmen har ramar som inte är för små, med en knapp på den nedre kanten troligen tillägnad läsaren för Fingeravtryck.

De mest intressanta nyheterna är reserverade för baksidan, där man kan skymta formning med slingrande och ergonomiska linjer. På den övre delen finns en dubbelkamera med LED-blixtmedan det inte är klart hur det ser ut som ett litet urtag i mitten av bakkroppen kan användas.

Än så länge återstår några frågor utan svarytterligare förvirrad av bristen på tillförlitlighet som bilderna som visas i video-. Om du ändå vill se den i sin helhet kan du hitta den tillgänglig nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button