Detta livefoto av Note 9 visar oss de horisontella kamerorna och en intressant detalj av dem (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Detta livefoto av Note 9 visar oss de horisontella kamerorna och en intressant detalj av dem (foto)

Samsung Galaxy Note 9 kommer att ha en uppsättning två bakre kameror placerad i horisontell, men vi har vetat detta i mer än en månad. En ytterligare (men alltid välkommen) bekräftelse kommer från detta levande foto av en modell i den amerikanska varianten.

Men vad vi inte visste var implementeringen av de två kamerorna: skulle de likna det vi såg på Galaxy S9 + eller skulle de förändras? En bra titt på fotot, det ser ut så specifikationerna har inte ändrats: vi står inför två kameror med annan brännvidd. Om du tittar på ett foto av Galaxy S9 + taget från (ungefär) samma vinkel kommer du att se likheterna mellan de två paren av kameror.

De senaste månadernas rykten sa att “kamerorna kommer förstärkt med not 9“, men uppenbarligen talade de om en uppdatering jämfört med Note 8, och inte jämfört med vad vi sett under året. Note 9 kommer i alla fall säkert att vara ett betydande steg framåt jämfört med föregående generation.

Så låt oss vänta till den 9 augusti!

Relaterade artiklar

Back to top button