Detta kommer att vara Xiaomi Redmi S2: många renderingar, kompletta specifikationer och möjliga priser (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Detta kommer att vara Xiaomi Redmi S2: många renderingar, kompletta specifikationer och möjliga priser (foton)

De 10 maj det är inte för långt, men om du vill beundra den nya Xiaomi Redmi S2 några dagar före den officiella presentationen, ska du också få lite information om priser Och tillgänglighetde nya renderingarna och nyheterna som läckt ut under de senaste timmarna kan släcka din törst efter kunskap.

Den globala varianten av den nya Xiaomi-märkta modellen har dykt upp i den kinesiska butiken AliExpress, där även specifikationerna, listpriserna och de tidigare nämnda återgivningarna visas. Bilderna reserverar inte många överraskningar jämfört med vad som setts under de föregående veckorna, redan generösa nog i detta avseende, men de bekräftar designen inspirerad av andra smartphones som lanserats under de senaste månaderna, som den senaste Mi 6X.

Sammanfattningsvis har vi en kropp helt inne metallmed en kamera på framsidan 16 MP och en display från 5,99 tum LCD in 18:9 och HD+-upplösning (720 x 1 440 pixlar), medan på baksidan en vertikal dubbelkamera från 12 + 5 MPfingeravtrycksläsaren och de tunna dubbla plastremsorna för antennerna.

Under kroppen finns en SoC Qualcomm Snapdragon 625, 3 GB av RAM, 32 GB internminne – utbyggbart via microSD – och ett 3 080 mAh batteri. Det råder ingen brist på entré USB typ-C och hjälp Dual simmen hörlursuttag 3,5 mm på toppen. De totala måtten på enheten bör vara 160,73 x 77,26 x 8,1 mm.

Går vi vidare till mjukvarusidan, monterar nya Redmi S2 en firmware inuti MIUI 9 baserad på Android 8.0 Oreo. Bland de exklusiva funktioner som ympats av tillverkaren, noterar vi närvaron av vissa funktioner relaterade tillartificiell intelligenssärskilt de som hjälper kameror att ta bättre bilder eller erbjuda mer kreativa möjligheter.

AliExpress-listan nämner inte ett definierat pris, men det står att modellen kommer att finnas tillgänglig mellan $159 och $187 i grå, rosa och guldfärger. Sannolikt kommer en, tillsammans med den beskrivna, också att finnas tillgänglig variant med mer minne – vi tror 4/64 GB – vilket kan kosta några dollar mer, men vi får vänta på den officiella presentationen för att få en tydligare uppfattning om det.

Relaterade artiklar

Back to top button